Смілянські велосипедисти стали учасниками марафону заради благодійної справи (Фото)

21 квітня в Смілі відбувся благодійний веломарафон. Окрім велопробігу організатори підготували ще й цікаві ігри. Ці заходи стали вже традицією, адже кілька років поспіль сміляни на закінчення Всеукраїнської акції «Серце до серця» проводять благодійний веломарафон.


Олімпійський комітет подарував бібліотеці для дітей книги (Відео)

У дитячу бібліотеку завітали представники відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області, відповідальний секретар відділення НОК України в Черкаській області Іван Урста та спеціаліст відділення Олександр Гнатенко, а також начальник відділу молоді та спорту Наталія Маслюк. Гості подарували бібліотеці пізнавальну літературу про розвиток олімпійського спорту.


Смілянські школи запрошують до участі у еко-проекті та змаганнях

Навчальні заклади Черкащини в стилі «еко» – освітяни області мають нагоду долучитися до всеукраїнського екологічно-просвітницького проекту «Компола» та змагання з екологічно-дружніх вчинків.


Зустріч з ректором Всеукраїнської філії «Міжнародного Інституту Розвитку Інтелекту» (Відео)

19 квітня в малому залі Будинку рад відбулася зустріч з представником Міжнародного Інституту Розвитку Інтелекту ректором Всеукраїнської філії «Міжнародного Інституту Розвитку Інтелекту» професором Парк Сонг Су на тему «Важливості розвитку інноваційного мислення». 


Смілянські байкери закликають до взаємоповаги та загальної безпеки на дорогах (Фото)

У Смілі розпочато новий мотосезон. Разом з тим на дорогах міста все більше стає двоколісних учасників дорожнього руху, а також зростає аварійна небезпека, адже нерідко саме після зими частішають випадки ДТП та підвищується кількість аварійних ситуацій за участю автомобілів і більш верткого транспорту – мотоциклів та скутерів.


Студентська молодь та викладачі підтримали екологічну акцію «За чисте довкілля» та прибрали парк Бобринських

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій Національного університету харчових технологій в рамках щорічної загальнодержавної екологічної акції «За чисте довкілля» та міжнародного соціально-екологічного фестивалю «ЧистоFest» активно долучилися до прибирання


Дітей запросили у природознавчу, екскурсійну мандрівку

Щороку навесні в Україні відзначають День довкілля в третю суботу квітня, починаючи з 1999 року, згідно з Указом президента України (про Довкілля). Для учнів 3-А кл. НВК гімназії ім. В.Т. Сенатора  кл. керівник Степаненко Т.А.) була організована пізнавальна екскурсія


Смілянську молодь вчать цінувати птахів

19 квітня на базі школи №3 – колегіумі зібралися учні 7 – х класів всіх шкіл м.Сміли для зустрічі птахів та проведення пізнавально – розважального свята «Зустріч птахів». Мета заходу – привернути увагу школярів, всіх громадян міста до проблем збереження пташиного світу.


В Смілянській ОДПІ відбулася всеукраїнська акція  “За чисте довкілля”

Щороку протягом квітня-травня проводиться всеукраїнська акція  “За чисте довкілля”, яка була започаткована розпорядженням Кабінету Міністрів України у 2010 році. Цього року до працівників Смілянської ОДПІ на чолі  з начальником Анатолієм Мовчаном долучився Територіальний центр соціального обслуговування Смілянського району на чолі з директором Галиною Кравченко.


Смілянські першокласники поділилися ідеями стосовно допомоги тваринам

Учні 1-Б класу школи №3-колегіуму, працюючи за модельною програмою Нової української школи, змогли не лише поглибити і розширити свої знання про тварин, а й дізнатися багато нового та цікаво.