Сміляни святкували Великдень в Коломиї. Відео

Телестудія “Тясмин” разом з юними телевізійниками Будинку дитячої та юнацької творчості побували на конкурсі писанкарства у Коломиї, вперше взяли там писачок у руки і відвідали музей писанкраства. Це було у 2008 році.


Телестудія “Тясмин” познайомилася з майстрами писанкарства України. Відео

Фільм “Симфонія писанки” телестудія “Тясмин”створила 10 років тому. Мандруючи Україною, наші журналісти познайомилися і записали інтерв’ю з майстрами писанкарства під час фестивалей та конкурсів у різних регіонах нашого краю. Вони лягли в основу відеонарису. Багато писанок, які побачите в сюжеті є в родинній колекції нашої колеги Юлії Харченко.


Як реалізовується на Черкащині монетизація пільгових перевезень

З 23 березня 2018 року набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 14.03.2018 № 197 «Деякі питання надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах».


В області готують майданчики для проведення габаритно-вагового контролю вантажівок

Два відремонтованих майданчики незабаром будуть готові для проведення габаритно-вагового контролю автотранспорту на дорогах Черкащини. Ще один мають збудувати упродовж місяця. Тут вже найближчим часом розмістять пункти зважування великоваговиків, відзначив заступник голови облдержадміністрації Костянтин Омаргалієв.


У смілянській школі розповіли, як впроваджують інклюзивну форму освіти

У цьому навчальному році в школі №3-колегіумі впроваджено інклюзивну форму навчання та відкрито два класи – 1-В та 3-А, в яких навчаються діти з особливими освітніми потребами. Відкриттю таких класів передувала величезна підготовча робота.


Смілянам нагадують про відмінності трудового договору та цивільно-правової угоди

Смілянські податківці надають ргоз’яснення щодо відмінностей трудового договору та цивільно-правових угод. Трудовий договір укладається відповідно до глави ІІІ КЗпП. Статтею 22 цього Кодексу встановлено гарантії щодо укладення трудового договору. Трудовий договір (ст. 21 КЗпП) – угода між працівником і власником підприємства