На часі – питання ремонту доріг, кронування дерев та очищення водосховища (Відео)

17 квітня відбулося засідання Громадської ради. На засіданні розгялнули питання ремонту доріг, кронування дерев, проведення робіт по очищенню міського водосховища, створення музейно-туристичного комплексу, подання проектів до Державного фонду регіонального розвитку.


У Смілі відбувся Всеукраїнський фестиваль сучасного танцю OPEN STORM BATTLE 7 (Відео)

14 квітня у Смілі відбувся обласний захід «Всеукраїнський фестиваль сучасного танцю OPEN STORM BATTLE 7». Організатором заходу є Смілянська ГО «Клуб любителів танцю «Глорія» за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.


У Смілі підбивають перші підсумки благодійної акції «Серце до серця»

У Смілі завершується благодійна акції «Серце до серця». Цьогоріч кошти збирають під гаслом “Почуй світ”, мета – збір коштів для дітей з вадами слуху. Одними із активних учасників є акції є навчальні заклади міста, активна молодь та дорослі. Смілянський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вже підбиває підсумки.


Голова служби ДСНС Микола Чечоткін привітав ветерана пожежної охорони зі Сміли

17 квітня в Києві голова Служби ДСНС України Микола Чечоткін під час урочистих заходів з 100-річним ювілеєм відзначення свята, за бездоганне виконання службових обов’язків привітав із професійним святом – Днем пожежної охорони


СБУ провела на військовому об’єкті на Черкащині командно-штабні навчання

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Черкаській області провела командно-штабне навчання в одній з військових частин області.


Смілянські веслувальники успішно розпочали спортивний сезон

З 13 до 15 квітня у Черкасах відбулися традиційні змагання – Кубок Черкаської області з веслування на байдарках і каное на призи чемпіона Олімпійських ігор Андрія Івановича Хіміча. Приймала змагання на своїй базі Черкаська дитячо-юнацька спортивна школа з веслування.


Центральний водограй готують до весняно-літнього сезону (Відео)

За дорученням міського голови Олексія Цибка розпочато підготовку центрального фонтану до роботи у весняно-літній період. Працівники комунальних служб очищують басейн від сміття, планується провести ремонт чаші фонтану, фарбування та інші роботи.


У смілянському дитсадку провели моніторинг дитячого харчування

Відповідно до плану комісійних перевірок, затвердженого рішенням комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій протокол №11 від 22.03.2018, міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки


На Смілянщині поліцейський допоміг врятувати мешканцям їх житло від пожежі (Фото, відео)

Перебуваючи на території обслуговування своєї поліцейської дільниці правоохоронець побачив будинок з-під даху якого йшов дим. Поліцейський викликав рятувальників та обстежив будинок на наявність людей. Завдяки своєчасному реагуванню майно людей вдалося врятувати


19 квітня на Черкащині очікується сильний вітер

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по м. Черкаси та Черкаській області. «19 квітня очікуються пориви вітру 15-20 м/с.», йдеться у повідомленні.