Анонс газети «СМІЛА» від 25 квітня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу із 25 квітня. Цього тижня у часописі: Актуально про ремонт доріг у Смілі. Новий розклад руху поїздів. список лікарів Смілянського району, з якими можна підписати декларацію.


Школярі стали учасниками міжнародного проекту «Мистецтво говорити» (Відео)

Смілянські школярі мали нагоду взяти участь у міжнародному грант-проекті «Мистецтво говорити». Він проходить за підтримки Американських рад, Державного департаменту США, бюро освітніх послуг. Приймала учасників школа №2. 


Команда Смілянського району – у трійці призерів спартакіади працівників закладів освіти

21 квітня у Черкасах на території КП «Центральний стадіон» відбулись змагання спартакіади працівники закладів освіти Черкаської області. За нагороди спартакіади змагались 23 команди районів та міст обласного значення.


Сміляни підбили підсумки благодійної акції «Серце до серця»

Смілянські волонтери більше 20 днів збирали кошти, організовували ярмарки, концерти, майстер –класи та вкладали свої сили та добре серце. Їхню працю та старання сьогодні підрахували та перерахували у ВБФ «Серце до серця»


У Смілі вщент згорів залишений на стоянці автомобіль (Фото)

21 квітня о 01:35 на пункт зв’язку Смілянської 12 ДПРЧ Управління ДСНС України у Черкаській області надійшло повідомлення від мешканців багатоповерхового житлового будинку по вулиці Незалежності, 88 про те, що в автомобілі виникла пожежа.


Благодійним веломарафоном сміляни завершили акцію «Серце до серця» (Відео)

21 квітня в Смілі відбувся благодійний веломарафон. Він традиційний, проходить кілька років поспіль і є фінальним у низці заходів Всеукраїнської акції «Серце до серця». Один із головних організаторів марафону Смілянський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


Смілянський «Спалах» – у трійці лідерів фестивалю дружин юних пожежників

20 квітня дві дружини юних пожежників «Спалах» Смілянської загальноосвітньої школи №1 та «Екстрим» Балаклеївської загальноосвітньої школи № 1 ім. Є.Гуглі представляли м. Смілу та Смілянський район на зональному обласному фестивалі у місті Кам’янці.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #3 від 24 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 24 квітня.


Служба порятунку “101” закликає громадян не провокувати пожежі в екосистемах

Навесні, разом зі зростанням температури повітря спостерігається також і підвищення показника кількості пожеж у природних екосистемах. Громадяни почали відвідувати ліси та спалювати сміття на присадибних ділянках, тим самим провокуючи виникнення загорянь на відкритій території.


На Черкащині утримається надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Черкаський обласний гідрометцентр передає штормове попередження про надзвичайний 5 клас пожежної небезпеки «24-26 квітня утримається надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека», йдеться у повідомленні.