Зустріч з ліквідаторами аварії на ЧАЕС (Відео)

Напередодні 32-х роковин Чорнобильської катастрофи відбулася традиційна представників влади з ліквідаторами аварії. Завідувач сектору роботи з ліквідаторами аварії управління праці та соціального захисту населення Наталія Ярославцева зазначила, що нині у Смілі проживає 737 чорнобильців.


На ділянці траси дорожнього значення у Смілянському районі відновлено ремонтні роботи

На автодорозі загального користування державного значення Н-01 Київ-Знам’янка у Смілянському районі сьогодні відновлено роботи на ділянці км 216+00 – км 229+780 з поточного середнього ремонту.


Пожежа у Смілі: чоловік прокинувся від того, що горить

20 квітня у Смілі на вулиці Соборній виникла пожежа житлового будинку. 62-річний співмешканець господарки прокинувся від того, що вогонь розповсюдився по ліжку та став обпікати тіло.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #2 від 20 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 20 квітня.


Увага! На території Черкащини передають надзвичайний клас пожежної небезпеки

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження на території Черкаській області. 21-23 квітня у Черкасах та по області надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки.


Депутатські слухання: доля колишнього приміщення ліцею та індивідуальне опалення для смілян (Відео)

У малій залі Будинку рад відбулося засідання постійних депутатських комісій. Головував на засіданні секретар міської ради Костянтин Синьогуб. Депутати обговорили проекти рішень, які будуть винесені на розгляд 68-ї сесії міської ради. У тому числі питання про надання дозволів смілянам на встановлення індивідуального опалення, доля колишнього приміщення ліцею, зміни до бюджету та інше.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск від 20 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин від 20 квітня.


На засіданні міжвідомчої групи озвучили середню зарплату у Смілі та кількість створених робочих місць

На засіданні міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці, дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати та з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення


На території Черкащини передають штормове попередження

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по м. Черкаси та Черкаській області. «Вдень 20 квітня з утриманням до кінця доби пориви вітру 15-20 м/с.», йдеться у повідомленні.


У Смілі визначили переможців міського етапу Всеукраїнських змагань «Олімпійське лелеченя» (Фото)

19 квітня у спортивній залі школи №11 активну молодь міста зібрав ІІ міський етап Всеукраїнського заходу «Олімпійське лелеченя». У цьогорічних змаганнях поборотися за перемогу прибули команди із 9 навчальних закладів міста, загалом більше 100 учасників.