Твори смілян увійшли в збірку кращих учнівських творів «Я голосую за мир»

«Я голосую за мир!». Під таким гаслом 26 квітня, учениці 3 класу Антоненко Анна і Пластун Софія та вчитель школи №4 Ніна Хільченко, стали учасниками XXII Міжнародних учнівських громадських читань, які проводив Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені Степана Дем’янчука в м.Рівне.


Смілянських школярів вчать критично мислити

25 квітня на базі школи №11 відбувся семінар-практикум вчителів початкових класів з теми «Застосування стратегії розвитку критичного мислення в позаурочній діяльності молодших школярів». Відкритий захід екологічного спрямування підготувала та провела класний керівник 3-го класу Ніна Хінціцька на тему: «Збереження планети Земля».


Юних смілян запросили на казковий майстер-клас

Під час проведення творчих занять з учнями 4-А та 4- Б кл. гімназії ім. В.Т. Сенатора (кл. керівники Наталія Чмиренко, Тетяна Секеріна), працівники книгозбірні вкотре переконуються в унікальності та таланті кожної дитини.


У Смілянському лісгоспі визначили кращих працівників за станом безпеки праці та професією

З 23 квітня по 25 квітня 2018 року в ДП «Смілянський лісгосп» було проведено заходи, присвячені Всесвітньому дню охорони праці. Організаційним комітетом перевірено всі підрозділи підприємства в ході огляду яких проведено конкурс стану охорони праці та культури виробництва.


Названо імена переможців конкурсу «Кращий державний службовець»

У Смілянській районній державній адміністрації у березні-квітні цього року, традиційно, проведений I тур Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».


У Держгеокадастрі Черкащини опрацювали 2652 проекти землеустрою з інших областей

Реалізуючи пілотний проект із запровадження екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки протягом, протягом 2018 року працівники структурних підрозділів Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області направили на погодження до інших областей 2421 проект


Великий пекарський турнір у смілянському коледжі

На завершення навчальної практики студентів-технологів спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» у Смілянському коледжі харчових технологій провели конкурс фахової майстерності «Великий пекарський турнір».


Відзначено переможців міського конкурсу малюнків «Охорона праці очима дітей»

27 квітня при виконавчому комітеті Смілянської міської ради   відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення Тижня охорони праці в м.Сміла з нагоди Всесвітнього дня охорони праці в Україні.


До уваги смілян, які здійснюють торгівлю пальним

Смілянська ОДПІ повідомляє, що наказом Міністерства фінансів України від 19.02.2018 №288 (далі – Наказ №288), внесено зміни до Положення про форму та зміст розрахункових документів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 21.01.2016 №13 (далі – Положення №13).