Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск від 28 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин від 28 квітня.


Дошкільнята представили театралізовану виставу

27 квітня читальна зала книгозбірні сяяла від дитячих посмішок. Це і не дивно, адже до дитячої бібліотеки на зустріч із казкою завітали її наймолодші відвідувачі, вихованці дитсадка №23 «Чіполіно».


У Смілі знову говорили про минулий опалювальний сезон (Відео)

Відбулася зустріч керівників міста із заступником голови Черкаської облдержадміністрації Сергієм Овчаренком та представниками ПАТ «Черкасигаз».


У школі №7 врятували учня із умовної «пожежі»

Діти – це найбільш вразлива категорія населення, що потрапляє в надзвичайні ситуації, тому що не завжди усвідомлює небезпеку і часто не знає, як вести себе в екстремальних умовах: під час пожежі, перебування в лісі, на воді.


Синоптики розповіли, чи чекати дощів у найближчі дні

За інформацією метеостанції Сміли у вихідні 29 квітня – 1 травня антициклон і південні вітри забезпечать теплі ночі 10..12º, дуже теплі дні 24..26º та суху погоду.


Учні смілянської школи дізналися, що можна виготовити із пластикових кришечок

В рамках тижня сталого розвитку в Смілянску школу-інтернат разом зі своїми колегами завітала Лідія Криштоп з м. Черкаси, яка є давнім другом навчального закладу та учнів.


У школі №13 відкрили погруддя Тараса Шевченка (Відео)

Щороку у квітні педагогічний та учнівські колективи школи №13 відзначають День школи. Щороку день школи особливий, тематичний. 118 день народження приурочили відкриттю на подвір’ї школи пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку.


Смілянські студенти підготували літературну розвідку про коханих жінок відомого українського письменника

У Смілянському коледжі харчових технологій відбулося відкрите засідання гуртка «Дзвени, слово!» (керівник Олійник О.Л.). Захід  мав на меті вшанування пам’яті видатного українського письменника, літературознавця, філософа, громадського діяча Івана Яковича Франка.


Епідемічна ситуація з грипу та ГРВІ в Смілі за квітень цього року

З 29 вересня 2017 року здійснюється моніторинг та аналіз  захворюваності на грип та ГРВІ в епідсезон 2017-18 рр. В квітні 2018р. (14-17-й тижні) по Смілі на ГРВІ захворіло 978 осіб


Захищене та здорове покоління

Із нагоди Всесвітнього Дня охорони праці у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів відбулися заходи під девізом «Захищене і здорове покоління».