«Маємо оздоровити 23 % дітей Черкащини цього року», – Максим Зеленський про літню оздоровчу кампанію

Оздоровити та забезпечити якісний літній відпочином цього літа мають майже 84 тисячам дітей області. Це – близько 70 % дітей шкільного віку Черкащини. Про це повідомив у ході колегії ОДА начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Максим Зеленський.


Затверджено порядок вибору лікаря, який надає первинну медичну допомогу

Порядок визначає правила, за якими українці будуть вибирати терапевтів, педіатрів та сімейних лікарів, і є обов’язковим для усіх закладів охорони здоров’я, що надають первинну медичну допомогу.


Смілянську молодь запрошують взяти участь у конкурсі

Інститут політико-правових та релігійних досліджень у 2018 році до Дня Конституції України проводить Національний конкурс наукових робіт «Роль молоді у розвитку місцевого самоврядування в Україні».  Національний Конкурс проводиться за підтримки Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, Українського координаційного центру з підвищення правової освіти населення та інших.


Стало відомо, скільки жителів нині у Смілянському районі

Чисельність наявного населення у Смілянському районі за оцінкою на 1 січня 2018р. становила 32035 осіб. За минулий рік у Смілянському районі зафіксовано кількість живонароджених – 261 особа


Смілянські податківці пояснюють, чи є карта для виплати зарплати додатковим благом

Виготовлення пластикових карток для виплати заробітної плати працівникам – додаткове благо чи ні. Роз’яснення надають фахівці Смілянської об’єднаної державної податкової інспекції.


Чотири медалі вибороли смілянські легкоатлети на чемпіонаті України

У Бахмуті Донецької області завершився чемпіонат України з легкої атлетики серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, вадами зору, розумового та фізичного розвитку.


Інноваційний пошук освітян Сміли

Щороку навесні учительська спільнота міста збирається з метою популяризації кращого педагогічного досвіду на виставці «Інноваційний пошук освітян Сміли».  У цьому році виставка відбувалась на базі школи №3-колегіму