Анонс газети «СМІЛА» від 18 квітня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу 18 квітня. У номері читайте: Чому виконком підвищив тарифи на воду та детально про нові тарифи на водопостачання та водовідведення. Для Сміли придбали сучасний сміттєвоз. Чи позначиться це на тарифах та про те, хто вивозитиме сміття.


Центральний фонтан Сміли готують до весняно-літнього сезону (Фото)

За дорученням міського голови Олексія Цибка розпочато підготовку центрального фонтану до роботи у весняно-літній період. Працівники комунальних служб очищують басейн від сміття, планується провести ремонт чаші фонтану


У Смілянській міській лікарні тимчасово не проводитимуть рентгенологічне обстеження

У міській лікарні тимчасово припинено проведення рентгенологічного обстеження. Про це повідомив головний лікар Смілянської міської лікарні Ігор Іщенко. Надавати таку послугу припинили у зв’язку з тим, що міська лікарня придбала сучасне стаціонарне цифрове рентгенологічне обладнання


Смілянські гімназисти стали учасниками євротуру «Віденський вальс»

Група гімназистів стала учасником євротуру «Віденський вальс», під час якого відвідала Краків, Відень і Будапешт. У «королівському місті» Кракові побачили знаменитий замок Вавель, резиденцію і місце коронації польських монархів; костел Діви Марії з унікальним вівтарем


Синоптики розповіли, якою буде погода на Смілянщини до кінця тижня

За даними метеостанції Сміла на погоду нашого краю минулої доби впливала північно-західна периферія антициклону. Середня добова температура повітря становила 15° за кліматичної норми на цей час 8°. Максимальна температура повітря вдень досягала 21°.


Смілянські другокласники побували на уроці дружби

Людина без друзів, мов дерево без коріння… Хто з нас не чув це прислів’я? Зайвий раз переконатися в необхідності мати друзів змогли учні  2-Б класу школи №3-колегіуму на уроці основ здоров’я, коли називали риси кращого друга, складали з «розсипанок» і пояснювали народні прислів’я про дружбу.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #3 від 17 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 17 квітня.


У центрі Сміли запрацював електронний годинник (Фотофакт)

Минулого тижня на центральній площі почав працювати електронний годинник на будівлі центральної пошти. Тривалий час він був вимкнений, цієї весни його відремонтували. Загалом розпочав роботу годинник у 1996 році, коли здали в експлуатацію нове приміщення пошти.


Жителям Черкащини пояснюють як проконторюлювати якість напруги

Майже кожне третє звернення, яке надходить від громадян до інформаційно-консультаційного центру ПАТ “Черкасиобленерго”, стосується якості напруги. Проте, переважна більшість скарг під час перевірки не знаходять підтвердження. На кожне звернення, яке надходить до ІКЦ, працівники складають службову записку і направляють директору РЕМ.


У Смілі на дорогах продовжують масово красти люки (Відео)

У Смілі масово крадуть люки. Щонайменше півтора десятка відкритих зливових каналізацій ми зафіксували минулого тижня. І це лише на автотрасі – від підйому на шляхопровід по вулиці Соборній до Холоднянського ставка.