Як у Смілі допомагають опікунам та піклувальникам виховувати дітей та долати проблеми

Щоб обговорити з опікунам і піклувальниками проблеми у вихованні підопічних дітей та шляхи їх подолання, ознайомити зі змінами в чинному законодавстві щодо діяльності опікунських сімей, зокрема щодо утримання, навчання, виховання та розвитку в них дітей,  служба у справах дітей 11 квітня провела в малому залі міського Будинку культури зустріч з опікунами та піклувальниками.


Смілянську молодь запрошують до участі у конкурсі, присвяченому мамі

У Смілі проводиться триває прийом творчих робіт на міський молодіжний конкурс «Мамо, ти моя колиска». Його проводять з метою виявлення  та  розкриття  художніх  здібностей  та  обдарувань  підростаючого  покоління,  підтримки творчообдарованих дітей та молоді, популяризації моральних і культурних цінностей сім’ї


В Черкаській області учасникам АТО виділено понад 11,5 тисячі гектарів землі

Протягом І кварталу 2018 року Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області надало учасника АТО та сім’ям загиблих воїнів 427 дозволів для розроблення землевпорядної документації


У Смілі затримали водія, який керував автомобілем напідпитку та мав при собі наркотики

Наркотичні засоби знаходились в салоні автомобіля. Згортки з коноплею та амфетаміном вилучено та направлено на експертизу. Відкрито кримінальне провадження, інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.


Школярі розповіли історію Смілянської громади, досліджуючи радіоприладний завод

Завершилась робота над міжнародним проектом «Історія моєї громади», ініційованим асоціацією вчителів суспільних предметів «Нова доба» та за фінансової підтримки міжнародної організації «Evroystori».


Якщо студент отримував зарплату, чи розраховувати на податкову знижку, пов’язаної з навчанням?

Смілянські податківці продовжують надавати роз’яснення на актуальні теми. Зокрема, фіскали інформують щодо того, чи є можливість отримувати податкову знижку, пов’язаної із навчанням члена сім’ї, якщо студент отримував заробітну плату.


Смілянський дует підкорює міжнародні змагання зі спортивних танців

Роман Шпильовий, студент групи ОКС17 Смілянського коледжу харчових технологій, разом із своєю партнеркою Аліною Симеренко стали переможцями ІV Міжнародного фестивалю зі спортивних танців «Master of Dance», який проводився у  м. Черкаси.


Юна смілянка створює оригінальні композиції у стилі орігамі (Фото)

У центральній книгозбірні для дітей в читальному залі 1- 4 кл. та дошкільнят, представлені творчі роботи талановитої учениці 5-Б кл. школи № 11 Маргарити Шейко. Дівчинка є вихованкою гуртка початкового технічного моделювання з елементами художнього конструювання та технікою орігамі