Взято під варту підозрюваного в умисному вбивстві

Шполянським відділом Смілянської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно жителя міста Шпола, який 11 квітня, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, з метою заподіяння смерті наніс тілесні ушкодження знайомому.


Смілянські правоохоронці відшукали зловмисника, що викрав з готелю мобільний телефон

З номеру одного із готелів міста Сміла, зловмисник викрав мобільний телефон. Співробітники групи реагування патрульної поліції Смілянського відділу встановили крадія та затримали в порядку статті 208 КПК Україна. Чоловіку оголошено про підозру.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #2 від 16 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 16 квітня.


17 квітня у Смілі на 2 години відключать водопостачання

Комунальне підприємство “ВодГео” повідомляє, що 17 квітня з 14:00 до 16:00 в зв’язку з проведенням ремонтних робіт Черкаським районним РЕМ буде відсутнє водопостачання на місто. Просимо вибачення за незручності. Джерело: Smila Svit


На території Черкаської області передають надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають на території Черкащини штормове попередження про надзвичайний (5 клас) пожежної небезпеки. «16-20 квітня по всій території області прогнозується надзвичайний (5 клас) пожежної небезпеки», йдеться у повідомленні.


Смілянські колегіанти поділилися враженнями від навчань на військовому полігоні в Оршанці

13 квітня учні 11 класу школи №3-колегіуму брали участь у стрільбах на військовому стрільбищі Навчального центру Державної прикордонної служби України імені генерал-майора І.Момота в селищі Оршанець.


147 осіб за тиждень госпіталізувала Смілянська швидка допомога

За тиждень населення Сміли поповнилося 6 новонародженими. Про це інформують у відділі охорони здоров’я. З 9 до 16 квітня у пологовому відділенні міської лікарні народилося 3 дівчинки та 3 хлопчики. Також за цей міська станція швидкої медичної допомоги одержала 272 виклики, госпіталізовано 147 осіб, травмованих – 7, у стані алкогольного сп’яніння – 4 особи.


Смілянських вчителів та батьків навчають розпізнавати та боротися із булінгом

Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить інформаційно-навчальні зустрічі, на тему булінгу (цькування). 13 квітня у міському Будинку культури відбувся тренінгу для батьків та вчителів шкіл міста, де говорили про те, як запобігти цькуванню в дитячому колективі.


На Загреблі рубають ліс (Відео)

Небайдужі сміляни, і зокрема, активісти б’ють на сполох – у мікрорайоні Загреблі вирубують ліс.


Цього тижня тепла погода на Черкащині протримається два дні

16-17 квітня на погоду Черкащини впливатиме теплий сектор Балтійського циклону. Помірний південний вітер матиме вже не східну, а західну складову, із Середземномор̓я, тому буде ще на 2-3º тепліше. Мінлива хмарність збереже тепло вночі (+8+10º)