На Черкащині дефіцит опадів

Квітень цього року був не дуже щедрий на опади. Дощі квітня є по- справжньому благодатними для аграріїв. Адже завдяки їх кількості і визначається стан верхнього шару грунту, вміст вологи в ґрунті, доля сходів та розвитку сільгоспкультур.


На травневі свята рятувальники області нестимуть службу у посиленому режимі

Пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Черкаській області, з 28 квітня по 02 травня, на час травневих свят переводяться у режим підвищеної готовності до реагування на надзвичайні ситуації.


На подвір’ї школи №13 урочисто відкрили погруддя Тараса Шевченка (Фото)

У кінці квітня День народження відзначає школа №13 – одна із найстаріших шкіл міста. Цього року колектив навчального закладу відзначив 118-річчя. Окрім того, нині свято приурочене відкриттю на подвір’ї школи пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку


У Смілі розпочалися навчально-польові збори (Відео)

Відбулися урочистості з нагоди відкриття навчально-польових зборів  для учнів 11 класів. Вони проходять  для закріплення теоретичних знань, які  отримані у школі на заняттях предмету «Захист Вітчизни».


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #3 від 27 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 27 квітня.


«Безпечний світ» очима смілянської молоді

Учні школи №15 впродовж місяця працювали над проектами «Мій безпечний світ» (1 – 4 класи) та «Герої нашого часу» (5 – 7 класи). Свої роботи у вигляді колажів, панно, стінгазет, афіш та малюнків учні розмістили у фойє закладу.


У Смілі відбулася зустріч із заступником голови Черкаської ОДА та представниками ПАТ “Черкасигаз”

27 квітня у  малій залі Будинку рад відбулася зустріч із заступником голови Черкаської облдержадміністрації Сергієм Овчаренком та представниками ПАТ «Черкасигаз». На зустріч були запрошені депутати міської ради, члени виконавчого комітету, керівники комунальних підприємств, газового господарства.


Смілянські лісівники впорядкували територію підприємства

Працівниками лісгоспу вже проведені озеленення територій, і прибирання місць відпочинку в лісах, тому тепер час навести лад та озеленити і територію контори лісгоспу, інформують у Смілянському лісгоспі.


Міністерство науки і освіти України затвердило нові шкільні освітні програми

Міністерство освіти і науки України затвердило нові типові освітні програми початкової (2-4 клас), базової (5-9 клас) та старшої школи (10-11 клас). Відповідні накази підписані Міністром освіти Лілією Гриневич.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #2 від 27 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 27 квітня.