Анонс газети «СМІЛА» від 11 квітня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 11 квітня. У номері читайте: Актуально: на шляхах у Смілі нові «дорожні знаки»? «Хотів би, щоб нас об’єднали проблеми нашого міста та містян і ми їх спільно вирішували» . Інтерв’ю з міським головою Олексієм Цибком. У місті відбулася  «Великодня благодать» 


Смілянські школи мають нагоду стати учасниками екологічно-освітнього проекту «Компола»

10 квітня Мінприроди разом із МОН починають збір заявок від українських шкіл для участі в екологічно-освітньому проекті «Компола». У 200 закладах, які відберуть за результатами конкурсу, встановлять компостери для переробки харчових відходів. Він добре підійде для утилізації залишків їжі та інших побічних продуктів шкільних їдалень.


14 квітня у Смілі відбудеться відкритий Чемпіонат Черкаської області з карате

14  квітня у  спортивній залі  НВК «Ліцей – загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів «Лідер» за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 16 відбудеться відкритий Чемпіонат Черкаської області з карате серед дітей, кадетів та дорослих «Золото Монарха». Про це інформують у відділі молоді та спорту. Жителів міста та усіх бажаючих запрошують відвідати захід. Урочисте відкриття змагань […]


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск від 10 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин від 10 квітня. Випуск 4


Смілян запрошують вшанувати загиблих військовополонених

З метою вшанування пам’яті жертв нацизму, в’язнів «таборів смерті» та привернення уваги до однієї з жахливих сторінок історії Другої світової війни з 10 квітня 2018 року в краєзнавчому музеї діє тимчасова виставка – «Історія великих страждань…»


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск від 10 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин від 10.04.2018. Випуск 3


Смілянським школярам влаштували подорож до країни здоров’я

До Всесвітнього дня здоров’я у центральній бібліотеці для дітей відбулася зустріч з учнями 3-Б кл. НВК гімназії ім. В.Т. Сенатора (кл. керівник Антоніна Стуженко). Гості здійснили незвичайну подорож до країни, якої немає на карті, проте вона дуже потрібна всім.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск від 10 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин від 10.04.2018. Випуск 2


На території Черкащини підвищується рівень пожежної небезпеки

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по Черкаській області. «11-12 квітня у західних районах, 13 квітня по області очікується високий (4 класу), в районі Жашкова надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки», йдеться у повідомленні.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #1 від 10 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин від 10.04.2018. Випуск 1