Анонс газети «СМІЛА» від 4 квітня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 4 квітня. У номері читайте: Вітання з Великоднем. Увага! Список лікарів, з якими сміляни можуть підписати декларації. Офіційно: міський голова провів зустріч з правоохоронцями, опалювальний сезон у місті припинено, виконком не ухвалив нові тарифи на воду, відбулася сесія міської ради.


Великдень: без штучних квітів та алкоголю

3 квітня секретар міської ради Костянтин Синьогуб зустрівся із представниками різних конфесій з питання проведення у місті поминальних днів, продажу штучних квітів та  відмови від їх використання.


Від 0º до +17º: на погоду Черкащини впливає антициклон

На погоду Черкащини впливає антициклон, який утворився в прохолодному повітрі після проходження циклону. Відсутність хмарності дозволить нічній температурі знизиться до 0+2º, а денній за допомогою сонячних променів піднятися до +15+17º.


Смілянські комунальники про підготовку до поминальних днів (Відео)

Щороку до поминальних днів смілянські комунальники займаються  завезенням піску та землі, щоб допомогти мешканцям міста поновити надгробки на кладовищах міста та навести лад на місцях поховання. Яка ситуація цього року із забезпеченням землею та піском розповів головний спеціаліст відділу благоустрою управління ЖКГ Микола Іванов.


Смілянські школярі доводили, чи потрібна Україні банкнота номіналом 1000 гривень

В рамках проекту «Global Money Week – 2018» школа №1 взяла активну участь та під керівництвом вчителя математики та фінансової грамотності Волошина В.О. та практичного психолога Орловської Т.О. провела наступні заходи. Для учнів 5 та 6 – их класів були показані мультфільми на тему грошей.


У Смілі сталася надзвичайна трагічна подія (Відео)

2 квітня у Смілі сталася трагічна подія – під мостом знайшли тіло підлітка. Офіційний коментар надав начальник Смілянського відділу поліції Сергій Власенко.


«Навіщо їсти»: смілянських першокласників вчать розрізняти шкідливу і корисну їжу

27-ий тиждень Нової української школи мав назву «Навіщо їсти» і був дуже актуальним і цікавим для наших дітей. Адже формування в дітей прагнення правильно харчуватися та бережливо ставитися до власного здоров’я є одним з основних.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск від 3 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин від 03.04.2018 року.


Смілянка визнана «Учителем року предметів духовно-морального спрямування»

Вчитель школи №15, Олена Гладка, стала переможцем всеукраїнського фестивалю-конкурсу. Про це у мережі Facebook повідомила заступник директора з навчально-виховної роботи Мар’яна Криворучко.


Смілянська гімназистка – призерка ХХХІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури

З метою сприяння утвердженню державного статусу української мови, піднесення її престижу серед учнівської молоді, виховання пошани до культури і традицій українського народу щорічно організовується Всеукраїнська учнівська олімпіада з української мови та літератури.