У Смілі попрацювали над пропозиціями щодо створення Міністерства у справах ветеранів (Відео)

У малій залі Будинку рад 11 квітня зібралися представники організацій ветеранів, у тому числі учасників АТО, бойових дій на території інших держав, Другой світової війни та інших структур. Мета зустрічі – напрацювати на місцевому рівні пропозицій щодо створення Міністерства у справах ветеранів. 


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #4 від 12 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #4 від 12 квітня.


Сміляни вшанували вченого-винахідника, теоретика космічних польотів, Юрія Кондратюка (Відео)

У Всесвітній день авіації та космонавтики, учні школи №2 спільно з представниками виконавчого комітету, управління освіти, молоді та спорту вшанували Юрія Кондратюка (Олександра Шаргея) – видатного вченого-винахідника, теоретика космічних польотів, автора так званої “траси Кондратюка”, якою подорожували на Місяць космічні кораблі “Аполлон”.


У смілянській гімназії відпрацювали дії при загрозі теракту та пожежі

Сьогодні в гімназії відбувся День цивільного захисту. Відпрацьовано модель поведінки при загрозі теракту і пожежі. Евакуацію з приміщення здійснено у визначеному порядку за нормативний час. Проведено тематичні виховні заходи, інформаційні хвилинки, вікторини. Учні презентували проекти «Природні катаклізми»


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #3 від 12 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 11 квітня.


Огляд погодних умов на Смілянщині та прогноз погоди до кінця тижня

За даними метеостанції Сміла в поточному році на Смілянщині перші 10 днів квітня відзначилися аномально-теплою та майже сухою погодою. Середня декадна температура повітря, у порівнянні з попередньою декадою, підвищилась на 10,1° і становила +10,1°, що на 2,6° вище норми.


Сміляни вшанували вченого-винахідника, теоретика космічних польотів, Юрія Кондратюка

12 квітня, у Всесвітній день авіації та космонавтики, учні загальносвітньої школи №2 спільно з представниками виконавчого комітету, управління освіти, молоді та спорту вшанували Юрія Кондратюка (Олександра Шаргея) – видатного вченого-винахідника, теоретика космічних польотів, автора так званої “траси Кондратюка”


У Смілі за бюжетні кошти планують встановити таблички з новими назвами вулиць (Відео)

У малій залі Будинку рад голови кварткомів міста зібралися на семінар. На засіданні обговорили кілька важливих питань, які стосуються жителів квартальних комітетів, зокрема, участь в обговоренні нових назв вулиць, роботи із мешканцями призовного віку та видачу довідок про склад сім’ї.


Смілянським школярам допомагають стати волонтерами

“Щоб бути волонтером треба мати не тільки відкриту душу та добре серце, а певні навички та знання”- такі висновки учні 7 класу школи-інтернат І-ІІІ ст. Черкаської обласної ради зробили після тренінгу “Волонтер: хто він?”.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #2 від 12 квітня

Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск від 12 квітня