У Смілі знову прорвало водогін (Відео)

У Чистий четвер тимчасово без води був мікрорайон Загребля. Трубопровід прорвало біля фабрики “Медуниця” при виїзді з центрального ринку.


У Смілі стартувала благодійна акція «Серце до серця» (Відео)

4 квітня у Смілі стартувала масштабна акція “Серце до серця”, метою якої є збір коштів для дітей з вадами слуху. Тож і проводиться вона нині під гаслом “Почуй світ”. Кілька років поспіль саме сміляни стають лідерами у зборі коштів під час акції. Активну молодь з нагоди початку благодійного заходу запросили за круглий стіл у Будинок рад.


Смілянську школу «замінували»: діти та дорослі стали учасниками комплексного об’єктового тренування

3 квітня у школі №2 провели День цивільного захисту та комплексне об’єктове тренування. Також було відпрацьовано дії керівного і особового складу об’єктових формувань цивільного захисту школи в умовах можливих терористичних проявів – повідомлення про замінування.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск від 5 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин від 05.04.2018


Козачата Смілянщини влаштували акцію, щоб придбати для храму важливий атрибут

Тернівськими джурами започатковано і успішно доведено до фіналу чимало добрих справ. Цьогоріч багаторазові переможці Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл (Джура)» з благословення настоятеля храму Івана Хрестителя Української Автокефальної Православної Церкви отця Михайла завдалися придбати для храму і його парафії дуже важливий атрибут –  Семисвічник.


Смілянське зерно виставили на торги

Товарна біржа агропромислового комплексу центральних областей України оголошує біржові торги з продажу пшениці 3 класу, що належить Черкаській Державній сільськогосподарській дослідній станції Національного наукового центру «Інститут землеробства НААН України», в кількості 137 тонн.


На часі питання вирішення аварійної ситуації на головному колекторі Сміли (Відео)

3 квітня в малому залі Будинку рад відбулося позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Члени комісії розглянули питання стосовно  аварійної ситуації, пов’язаної з  руйнуванням трубопроводу на головному каналізаційному самопливному колекторі  по вулиці Перемоги на території міста.


У квітні сміляни відпочиватимуть третину місяця

Одинадцять вихідних з 30 календарних днів місяця матимуть українці у квітні. Про це повідомив міністр соціальної політики України Андрій Рева.


В управлінні ЖКГ розповіли чи працює зараз у Смілі сортувальна лінія (Відео)

Чи працює у Смілі запущена раніше лінія сортування сміття? Відповідь на це запитання надав головний спеціаліст відділу благоустрою управління ЖКГ Микола Іванов.


У Смілі стартувала ХІІІ благодійна акція «Серце до серця»

4 квітня у Смілі стартувала ХІІІ благодійна акція “Серце до серця”. Перед початком проведення масштабної акції Смілянський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запросив активну молодь міста на круглий стіл у малу залу Будинку рад.