Для Сміли придбали сміттєвоз (Відео)

Для Сміли придбали сучасний сміттєвоз. З 7 квітня він працював у тестовому режимі. Послугу з вивезення твердих побутових відходів надаватиме СКП “Комунальник”.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #2 від 11 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 11 квітня.


Сміляни готуються до Дня довкілля (Відео)

21 квітня відзначається День довкілля. Традиційно в цей час у Смілі проводяться суботники. Жителів міста запрошують долучатися до прибирання. Про підготовку та проведення загальноміського прибирання говорили на засіданні комісії з питань житлово-комунального господарства.


Сміляни виступили на фестивалі «Мереживо весняних барв»

«Мереживо весняних барв» –  під такою назвою проходив фестиваль 10 квітня у Звенигородському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів. Фестиваль провели в рамках Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності серед навчальних закладів професійної (професійно-технічної) освіти.


На чотирьох вулицях Сміли до завтра не буде води

Комунальне підприємство “ВодГео” повідомляє, що 11 квітня з 18:00 до 12 квітня 14:00 в зв’язку з проведенням ремонтних робіт буде відсутнє водопостачання по вул. Одеська, Соборна, Незалежності і першодрукаря Федорова. Просимо вибачення за незручності, передає SmilaSvit.


У Смілі вшанували в’язнів фашистських концтаборів (Фото)

11 квітня – Міжнародний день визволення в’язнів фашистських концтаборів. Цю пам’ятну дату встановлено рішенням ООН в 1991 році. На території колишньої військової частини, де знаходився «Шталаг №345» (1941 – 1943), відбулося вшанування пам’яті жертв нацизму та покладання квітів біля пам’ятного знаку. Історичний екскурс у минуле провели працівники Смілянського краєзнавчого музею.


У найближчі дні температурний фон на Черкащині знизиться

Після сонячного антициклону, на погоду Черкащини починають впливати атмосферні фронти циклону з північного заходу. Тому завтра, 12 квітня, з’явиться хмарність, у другій половині дні місцями можливий невеликий дощ, вітер посилиться, температурний фон дещо знизиться.


Смілян закликають відмовитись від штучних квітів та алкоголю на кладовищах

Після Великодня у Смілі починаються поминальні дні. Міська влада спільно зі священнослужителями звертається до смілян із проханням відвідувати могили близьких із живими, а не штучними квітами. Тим, хто пішов у вічність потрібна щира молитва, а не штучні квіти. Також увагу смілян звертають на те, що розпиття спритних напоїв на кладовищах – гріх. Нині виготовлено інформаційні […]


У школі №1 вчилися діяти при виникненні надзвичайної ситуації

Кодексом Цивільного Захисту України передбачено підготовку і перепідготовку керівного складу цивільного захисту об’єктів, навчання населення вмінню застосовувати засоби індивідуального захисту та діяти у надзвичайних ситуаціях.


У Смілі відзначать переможців конкурсу юних талантів «Пролісок»

13 квітня на головній сцені міста відбудеться гала-концерт та нагородження переможців міського конкурсу юних талантів “Пролісок”. Усіх шанувальників дитячої та юнацької творчості запрошують відвідати захід. Початок о 15.00, вхід вільний.