Аварія у Смілі (відео)

На перехресті вулиць Перемоги-Соборна у Смілі надвечір у п’ятницю сталася ДТП. Не розминулися два легковика. Постраждалих немає. Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлювали на місці події правоохоронці.


Смілянські школярі та вчителі влаштували весняне прибирання

Весна цього року видалася затяжною, але нарешті таки прийшла! І в перші теплі квітневі дні в школі №11 вже розпочалися роботи щодо впорядкування території. Учителі, учні, техпрацівники сьогодні, у п’ятницю, 6 квітня, активно працювали на прилеглих до закладу територіях.


У Смілі проводять навчання з цивільного захисту (Відео)

Навчально-консультативний пункт  провів навчання для викладачів предмету «Захист вітчизни» та  керівників штабів керівництва спеціальних об’єктових навчань. Такі тренування є обов’язковими і передбачені планом основних заходів цивільного захисту Смілянської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2018 рік. 


Міський парк культури та відпочинку прикрасили до Великодня (Відео)

У Смілянському міському парку культури та відпочинку відродили традицію прикрашати головну відпочинкову зону до Великодніх свят. Разом зі школярами працівники парку при вході розмістили писанки, також на клубмі “розквітнули” Великодні дерева.


Відділ Смілянської прокуратури розпочав розслідування за фактом насильницької смерті особи

Городищенським відділом Смілянської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно жителя одного з сіл Городищенського району, який 01.04.2018, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, побив свого вітчима.


Виплати збільшених розмірів пенсії військовим пенсіонерам Черкащини станом на 5 квітня

Виплати перерахованої пенсії силовикам Черкаської області розпочалися з 20 березня. В області підлягають перерахунку пенсії 16 181 пенсіонера силових структур (крім поліцейських).


У Смілі проводять навчання цивільного захисту

Відповідно до плану основних заходів цивільного захисту Смілянської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту на 2018 рік навчально-консультативним пунктом м.Сміла проведені навчання спеціалістів за категорією «Викладачі предмету «Захист вітчизни» та «Керівники штабів керівництва спеціальних об’єктових навчань та тренувань».


Школярка зі Сміли – у числі призерів Міжнародного мовно-літературного конкурсу

Учениця 5-А класу школи №7 Маліка Ель Анссорі (на фото – посередині) стала призером VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Про це інформує прес-центр навчального закладу.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск від 6 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин від 06.04.2018


Підготовка до Великодня у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів

6 квітня у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів  відбулася  тематична лінійка,  яку підготувала група №17 та  класний керівник Собчук Ірина Олександрівна. Учні розповідали про традиції великого свята, про існуючі повір’я, пов’язані з ним та навчили присутніх, як і чим наповнити Великодній кошик.