1 квітня на Черкащині очікується сильний вітер

Синоптики Черкаського обласного центру з гідрометеорології передають штормове попередження по м. Черкаси та Черкаській області. «1 квітня очікуються пориви вітру 15-20 м/с.», йдеться у повідомленні.


Смілянські поліцейські затримали чоловіків, які займалися виготовленням наркотиків

Чоловіки виготовляли наркотики в помешканні одного із затриманих. Відкрито кримінальне провадження за статтею 317 Кримінального кодексу України, інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.


Студентка зі Сміли стала учасницею VІ сесії Молодіжного парламенту

Вікторія Чабан, студентка Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ, перебувала в місті Кропивницький з метою навчання розбудови молодіжної політики на базі Молодіжного парламенту міста.


Смілян запрошують підтримати «дітей дощу» та долучитись до соціального флешмобу

2 квітня – Всесвітній день поширення інформації про проблему аутизму. Фахівці Смілянського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запрошує долучитися до соціального флешмобу “Діти дощу. Запали синім”.


Смілян запрошують на «Великодню благодать»

Смілян закликають долучитися до благодійної акції та передати Великодні подарунки захисникам у зону бойових дій на сході України. Відповідне запрошення розмістила спільнота смілянської гімназії ім. В.Т.Сенатора.


Смілянам нагадують, що у міській лікарні можна отримати свідоцтво про народження дитини

З метою створення сприятливих умов, спрямованих на спрощення доступу громадян до адміністративних послуг щодо державної реєстрації народження дитини, у комунальному закладі «Смілянська міська лікарня Черкаської області» запроваджено новий сервіс


На території Черкащини сьогодні прогнозують сильний вітер

За даними Черкаського обласного центру з гідрометеорології на території Черкаської області та по м. Черкаси оголошено штормове попередження. «Вдень 31 березня  2018 пориви вітру 15-18 м/с», йдеться у повідомленні.


На Смілянщині збільшилося виробнитво м’яса та молока

У Смілянському району збільшилося виробництво м’яса та молока. Про це свідчать дані управління статистики у Смілянському районі. За січень-лютий цього року за попередніми даними у сільськогосподарських підприємствах Смілянського району вироблено 2510 т м’яса у живій вазі, 1768 т молока.


Черкаські рятувальники здобули срібло у Всеукраїнських змаганнях з пожежно-прикладного спорту (Відео)

30 березня у Черкасах завершився чемпіонат України 2018 року з пожежно-прикладного спорту у приміщеннях серед дорослих та юнаків. Під час церемонії нагородження переможців та призерів Чемпіонату, команда Управління ДСНС у Черкаській області піднялась на другу сходинку


Смілянських школярів запросили у народознавчу мандрівку, присвячену Великодню

Працівники центральної бібліотеки для дітей запросили юних читачів дізнатися більше про Великдень. Для малечі влаштували народознавчу мандрівку «Великодні традиції – для читачів бібліотеки».