Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #3 від 26 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Повтор випуску новин #3 від 26 квітня.


У Смілі вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС (Відео)

Урочистою ходою до пам’ятного знаку жертвам Чорнобиля вшанували сміляни тих, хто став на заваді страшної техногенної катастрофи людства. Щорічно 26 квітня у місті відбуваються заходи, присвячені ліквідаторам та жертвам аварії на ЧАЕС, серед яких були і сміляни.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #2 від 26 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Повтор випуску новин #2 від 26 квітня.


Посадили дерева та виконали кращі світові хіти: у Смілу завітав оркестр «Тбілісі біг-бенд» (Відео)

Вперше у Смілу завітав із програмою кращих світових хітів завітав оркестр столиці сонячної Грузії «Тбілісі біг-бенд». Для гостей, які приїжджають у наше місто із концертом є одна особлива традиція, яку започаткував один із найактивніших організаторів культурно-музичних заходів у Смілі – Андрій Миронович.


В управлінні освіти, молоді та спорту відпрацювали дії при виникненні пожежі

Як діяти при пожежі? Таке питання поставила перед своїм колективом керівник цивільного захисту управління освіти, молоді та спорту Наталія Олексіївна Незнанова. 25 квітня в управління було провели об’єктове тренування, одним із етапів якого стало відпрацювання дій органів управління та сил цивільного захисту при пожежі.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск від 26 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Повтор випуску новин від 26 квітня.


Юні сміляни вшанували пам’ять ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня українці відзначають День пам’яті Чорнобильської трагедії. 32 роки тому Чорнобильська катастрофа вразила весь світ, приголомшила людей страшним розмахом раніше невідомої біди, трагічні наслідки якої відчуватиме ще не одне покоління.


Смілян та гостей міста запрошують на відкриття літнього сезону у міському парку (Афіша)

Традиційно 1 травня у Смілі проводиться офіційне відкриття літнього сезону у міському парку культури та відпочинку. Разом з тим тут відбудеться свято, на гостей парку чекатимуть різноманітні розваги та концерт від дитячих творчих колективів. Також у парку підготували ігрову програму за участю аніматорів, а ще на дітей чекатиме аквагрим, атракціони та солодощі. Початок свята о […]


Смілян вчитимуть як брати участь у конкурсах та отримувати гранти

3 травня у малій залі Будинку культури відбудеться навчальний семінар по написанню проектних заявок на отримання грантів та ДФРР. Про це повідомляє Смілянський «МІФК». До участі у семінарі запрошують представників громадських організацій та працівників комунальних-освітніх установ. Попередня реєстрація за телефоном 0635879085, 0674703926, або 0637463849.


До Черкащини нарешті наближаються довгоочікувані дощі

Як інформують у Черкаському обласному гідрометцентрі, невеликий за розмірами циклон, який утворився в улоговині масштабного балтійського циклону, 27 квітня буде переміщуватися з Молдови через Кропивницький на Харків.