Як смілянам підписати декларацію з лікарем (Відео)

Начальник відділу охорони здоров’я Микола Стуженко на сесії міської ради повідомив, як смілянам підписати декларацію з лікарем.


Дружин учасників АТО запросили на інформаційно-ознайомчу зустріч

4 квітня відбулась інформаційно-ознайомча зустріч організована для дружин учасників АТО на тему «Я поруч». Багато болю і переживань…але й багато внутрішнього ресурсу який дає поштовх і надихає – так охарактеризували мету зустрічі у Смілянському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск від 4 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин від 04.04.2018


Куди звертатися смілянам у разі крадіжки люка? (Відео)

Дедалі частіше з’являється інформація про те, що у Смілі масово крадуть люки та навіть решітки зливової каналізації на дорогах. До кого звертатись та що робити, щоб цією проблемою зайнялися відповідні служби? Про це інформує головний спеціаліст відділу благоустрою Микола Іванов.


У Смілянському районі відкрили першу поліцейську станцію

Завдяки зусиллям керівництва Смілянського ВП ГУНП в Черкаській області та голови Костянтинівської сільської ради Смілянського району вдалось відкрити першу в районі поліцейську станцію, яка знаходиться за адресою с. Костянтинівка


На бюджетній комісії обговорили питання фінансової допомоги КП “Вод Гео” та про ремонт дороги (Відео)

Виділення коштів на ремонт доріг та надання фінансової допомоги КП “ВодГео”. Про цет а інше говорили на засіданні комісії з питань місцевого бюджету, фінансів, податкової політики, роботи базових галузей народного господарства та розвитку підприємництва, захисту прав споживачів, торговельного та побутового обслуговування, виробництва товарів народного господарства, яка відбулася 3 квітня.


У Смілі затримали молодиків, які вкрали на заправках пальне (Фото, відео)

Смілянські поліцейські затримали дует молодиків, які обманним шляхом заволоділи пальним на декількох заправках. Ними виявилися непрацюючі жителі міста Сміла, 23 та 25 років. Сума збитків, яку нанесли зловмисники склала близько 9 тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження.


Смілянських школярів вчать «лікувати» книги

Бібліотека для дітей – це не просто будинок, в якому зберігаються книжки, це ціле чарівне місто, де живуть дивовижні герої. У них є свої будинки – книжкові стелажі і навіть існує власна «бібліолікарня». Адже книги – як люди: народжуються, живуть, хворіють, старіють.


Солодко-зоряна подорож смілянських колегіантів

Екскурсія до Києва дев’ятикласників НВК «Загальноосвітня школа I-III ступенів №3-колегіум» м. Сміли. А запам’яталась вона усім як солодко-зіркова подорож. Чому? Солодкою стала перша частина екскурсії, коли учні мали змогу відвідати «Київську кондитерську фабрику «Рошен».


На бюджетній комісії обговорили питання фінансової допомоги КП “Вод Гео” та ремонт дороги по Соборній

Виділення коштів на ремонт доріг та надання фінансової допомоги КП “ВодГео”. Про це та інше говорили на засіданні комісії з питань місцевого бюджету, фінансів, податкової політики, роботи базових галузей народного господарства та розвитку підприємництва, захисту прав споживачів, торговельного та побутового обслуговування, виробництва товарів народного господарства.