Колегіанти провели День цивільного захисту (Відео)

Цікаво та насичено пройшов день 18 квітня в школі №3-колегіумі, адже саме в цей день у закладі було проведено День цивільного захисту, підготовка до якого тривала протягом кількох місяців. 


2,4 млрд. грн. податків – внесок Черкаської області до зведеного бюджету за перший квартал

За січень – березень від Черкаської області до бюджетів усіх рівнів надійшло (збір) 2396 млн. гривень податків і зборів. Це майже на півмільярда гривень більше в порівнянні з показником січня – березня минулого року.


Офіційний коментар: чому на Загреблі вирубують дерева (Відео)

18 квітня відбулася зустріч керівників ряду струкурних підрозділів виконавчого комітету, міських засобів масової інформації з головним лісничим державного підприємства «Смілянське лісове господарство» Денисом Івлєвим.


У Смілі проводять обстеження дорожніх знаків, щоб оновити їх

Два дні поспіль комісія в складі завідуючого сектору транспорту та зв’язку Віктора Заточного, працівників Смілянської поліції та підрядника ДП «Інформ-Ресурси» м.Черкаси проводять обстеження дорожніх знаків по всьому місту з метою заміни на нові.


Увага! З 20 до 22 квітня у Смілі хлоруватимуть воду

Шановні сміляни, комунальне підприємство “ВодГео” нагадує, що з 8.30 год. 20.04.2018р. до 17.00 год 22.04.2018р. буде проводитись хлорування мереж водопостачання міста. Водою для питних потреб в цей період користуватися забороняється. Просимо Вас забезпечити необхідний запас питної води та хлорувати свої внутрішні мережі.


Смілянські рятувальники провели школярам урок цивільного захисту

18 квітня рятувальники провели урок цивільного захисту для другокласників Смілянського НВК «Ліцей «Лідер». Співробітники ДСНС ознайомили учнів з найбільш характерними надзвичайними ситуаціями та з порядком дій в умовах надзвичайних подій, узагальнили знання про стихійні лиха


Тепла, без опадів, погода повертається на Черкащину

Північний циклон відступає далі на схід і в найближчі дві доби погодою керуватиме західний антициклон. Тому хмарності поменшає, опадів не очікується, вітер поступово стихатиме, ночі будуть прохолодними, а дні теплими.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #2 від 19 квітня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 19* квітня.


Смілян запрошують долучитися до благоустрою міста 20 та 21 квітня

Традиційно навесні проводиться загальноміські заходи з упорядкування, озеленення території населених пунктів. Цієї суботи, 21 квітня, на Черкащині, як і по всій Україні, відбудеться День довкілля та День благоустрою. Вони заплановані в межах акції «За чисте довкілля» відповідно до Указу Президента, а також Постанови КМУ.


Смілянських першокласників запросили в бібліотеку на урок безпеки

18 квітня для учнів першокласників гімназії ім. В.Т. Сенатора в дитячій бібліотеці організували урок безпеки, приурочений Дню пожежної охорони. Бібліотекар розповіла першокласникам про значення вогню в житті людей