Відкритий чемпіонат Сміли з вільної боротьби (Відео)

Спортивна зала школи №7 стала місцем зустрічі спортсменів, які займаються вільною боротьбою. Дітей, молодь та дорослих зібрав відкритий чемпіонат Сміли з вільної боротьби серед юнаків та дівчат. Позмагатися за першість прибули команди з Канева, Черкас, Звенигородки, Тального, Білої Церкви, Южного, Києва, Броварів, Одеси, Ржищева, Шепетівки, а також Сміли та Смілянського району.


Якою буде погода на Смілянщині до кінця тижня?

На погоду нашого краю впливає північний циклон. Ми знаходимось в його теплій частині. Тому повітря прогріватиметься, теплими очікуються як ніч +12..+17º , так і день +23+28º. Проходження холодного атмосферного фронту зумовить вдень короткочасні дощі, грози, при грозах шквали вітру.


Фестиваль родин «Всі разом за сім’ю» (Відео)

Дню захисту дітей у Смілі присвятили  фестиваль родин під назвою «Всі разом за сім’ю». Фестиваль дарував смілянам радість спілкування та сімейне дозвілля. Зустрічав піснями і танцями. Від міського Будинку рад учасники та організатори пройшли святковою ходою центральними вулицями міста.  


Смілянській дітворі провели майстер-клас з ресторанного етикету

3 червня майстер виробничого навчання Державного навчального закладу «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» Олеся Висоцька провела майстер-клас з ресторанного етикету в одному із ресторанів міста.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 4 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 4 червня.


На території Черкаської області передають штормове попередження

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по м. Черкаси та Черкаській області. «Вдень 5 червня в Черкасах та по області очікуються грози, при грозах шквали 15-20 м/с.», йдеться у повідомленні.


Земельну ділянку вартістю понад 2 млн. грн. повернуто у розпорядження сільської територіальної громади

У ході здійснення представницької діяльності органами прокуратури виявляються порушення вимог земельного законодавства, які полягають у протиправному використанні земельних ділянок після закінчення терміну дії договору їх оренди.


У Смілі визначили найсильніших борців (Фото)

Спортивна зала школи №7 стала місцем зустрічі спортсменів, які займаються вільною боротьбою. Дітей, молодь та дорослих зібрав відкритий чемпіонат  Сміли з вільної боротьби серед юнаків та дівчат.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #2 від 4 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 8 червня.


На Черкащині зафіксовано 3 випадки пошкодження поїздів «Інтерсіті»

Швидкісні потяги «Інтерсіті», що зробили для українців подолання сотень кілометрів набагато комфортнішим, схоже, комусь «муляють очі». Як свідчення — побиті вікна важкими предметами. Цього року зафіксовано 3 випадки вандалізму і в Черкаській області