Притягнуто до відповідальності посадовців за корупційні правопорушення

Смілянською місцевою прокуратурою на виконання вимог законодавства у межах компетенції вживаються заходи щодо виявлення корупційних адміністративних правопорушень та притягнення до відповідальності осіб, які їх вчинили.


ЗНО-2018: для тестів з 7 предметів визначено поріг «склав/не склав»

Визначено пороговий бал «склав/не склав» для тестів ЗНО з української мови і літератури, математики, біології, а також іноземних мов – англійської, німецької, французької та іспанської.


Завтра на Черкащині очікуються грози

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по м. Черкаси та Черкаській області. «Вночі 18 червня в Черкасах і області очікуються грози», йдеться у повідомленні.


65 років ГЕС у Великій Яблунівці

У 1953 році у селі Великій Яблунівці здається в експлуатацію гідроелектростанція потужністю 84 кВт (рік викладено цеглою на фасаді будівлі). В 1954 році відкривається Малосмілянський гранітний кар’єр.


Шановні медичні працівники!

Прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу благородну працю. Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. Адже здоров’я нації є базовою умовою нормального розвитку країни, її благополуччя. Професія лікаря завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших.


Шановні медичні працівники!

З нагоди професійного свята – Дня медичного працівника – прийміть найщиріші вітання та безмежну вдячність за чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я! Ваші талановиті руки дарують людям надію, вселяють віру у життя.


Про журналістку зі Сміли створили відеоролик (Відео)

Журналістку зі Сміли, Ольгу Хорошко, обрав героїнею своєї кваліфікаційної відеороботи студент-четвертокурсник з Черкас Микола Максьома. Він розповідає про журналістську роботу нашої землячки у обласному центрі.  Ми ж додамо, що старт у професію Ольга почала у рідній Смілі.


У пришкільному таборі влаштували «Малі олімпійські ігри»

15 червня в пришкільному таборі «Веселка», що діє у школі №1, відбулися Малі олімпійські ігри. Стадіон «Авангард» заполонили дитячі голоси. Змагання були проведені відповідно до вікових категорій.


Нове положення про субсидії – це підготовчий етап до їх монетизації

Як зазначив Міністр соціальної політики України Андрій Рева, постанова Кабміну, в якій знайшли відображення ці зміни до програми субсидіювання, посилила адресність допомоги.


«Вичерпний ресурс – час для об’єднання», – Ярослав Березань на форумі у Кропивницькому

Прямі міжбюджетні відносини, зростання власних доходів і безповоротна державна фінансова підтримка – об’єднані територіальні громади Черкащини вже живуть за новими правилами й працюють на свій достаток.