На Черкащині СБУ провела командно-штабні навчання

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Черкаській області провела планові командно-штабні навчання на одному з військових об`єктів регіону.


З початку року в області зареєстровано більше 2000 нових суб’єктів господарської діяльності

За повідомленням управління обслуговування платників ГУ ДФС у Черкаській області за чотири місяці п.р. кількість новозареєстрованих суб’єктів господарської діяльності регіону склала 2368, у т.ч. 489 юридична особа та 1879 фізична особа – підприємець. За січень – квітень  2017 року зареєструвалися 4034 платники (у т.ч. 3470 ФОП).


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 21 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 21 червня.


Веселкове літо у школі №1

1 червня вкотре розпочав свою роботу відпочинковий табір з денним перебуванням „Веселка”  при Смілянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів  №1. Організатори та вихователі чимало зусиль приклали, щоб відпочинок став для дітей активним, пізнавальним та пам’ятним.


Розумні розваги смілянських гімназистів

Під час гімназійної табірної зміни загін п’ятикласників відвідав Київ. Прогулянка столицею була незабутньою. Милувалися старовинною архітектурою. Для багатьох було цікаво вперше пройтися Хрещатиком, знайомим із телевізійних екранів.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #2 від 21 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 21 червня.


Сміляни мають можливість стати учасниками конкурсу на премію Президента України «Українська книжка року»

Державний комітет телебачення і радіомовлення України розпочав прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття премії Президента України «Українська книжка року».


Смілянські школярі відзначили свято Нептуна

У пришкільному таборі “Веселка”, що діє на базі школи №1, відбулося свято Нептуна. У давні часи, коли люди не могли пояснити явища природи і були безсилі перед нею, створювали в своїй уяві істот – богів.


На дорозі в бік Сміли обладнали комплекс габаритно-вагового контролю

Для збереження дорожнього покриття від передчасних руйнувань, вагу вантажівок на автошляхах Черкаської області відтепер контролюватимуть три комплекси габаритно-вагового контролю, один з яких 20 червня запрацював на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань поблизу Черкас.


Іноземця судитимуть за вчинення розбійного нападу на літню жінку

Чигиринським відділом Смілянської місцевої прокуратури до суду, для розгляду по суті, скеровано обвинувальний акт громадянина іноземної держави, за підозрою у вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України.