Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 6 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 6 червня.


Якою буде погода на Черкащині 7 червня?

Після проходження циклону в прохолодному повітрі утворився антициклон, який поступово переміщується зі Скандинавії на Середню Волгу. Тому завтра на Черкащині очікується спокійна, суха та прохолодна погода.


На Чигиринщині повернуто у власність громади земельну ділянку вартістю майже 500 тис. грн.

Чигиринським відділом Смілянської місцевої прокуратури встановлено, що Чигиринською міською радою юридичній особі передано в оренду земельну ділянку вартістю майже 500 тис. грн.


На Черкащині здорожчав стаціонарний телефонний зв’язок

Абонплату підвищили на 6 гривень. Місцеві телефонні розмови знову подорожчали. “Укртелеком” від червня підвищив тарифи за користування стаціонарним телефоном.


Життя у пришкільному таборі: день спорту та пошуку скарбів рідного краю

Учні пришкільного відпочинкового табору  «Сонечко» школи №3-колегіуму цікаво та весело провели ще один день. Дітлахи початкової школи подорожували країною Спортландією.


Чи позначилась пожежа поблизу Чорнобильської АЕС на радіаційному фоні Черкащини?

Пожежа поблизу Чорнобильської АЕС викликала жвавий інтерес та обговорення у населення, у тому числі і у черкасців. Як відомо, горіння лісу та сухої рослинності у Чорнобильській зоні пов’язують із можливим підвищенням радіаційного фону.


В області відзначили переможців журналістського конкурсу

Переможців творчого конкурсу редакцій друкованих і електронних засобів масової інформації та журналістів визначили на Черкащині. Його тут проводять щороку. Відзнаки напередодні професійного свята медійникам вручив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #2 від 6 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 8 червня.


Подорож поважних студентів Університету ІІІ віку

Прийшло літо, а з ним і канікули в Університеті  ІІІ віку «Цвіт осені» с.Ташлик. Позаду залишилось насичене навчання, цікаві зустрічі, свята у дружньому колі. Але поважні студенти не звикли сидіти вдома. А тому на завершення навчального року вирішили організувати подорож у м.Канів.


Смілян запрошують до участі у Всеукраїнській акції «Донеччина зустрічає своїх захисників»

З 4 до 5 липня у Краматорську (гора Карачун) заплановано проведення Всеукраїнської акції «Донеччина зустрічає своїх захисників». До участі в заході запрошуються представники громадських об’єднань військово-патріотичного виховання, представники ветеранських організацій учасників АТО. Проведення заходу буде відбуватися в два етапи.