Магістр зі Швеції подякувала смілянам за роботу з патронатними родинами (Відео)

Нещодавно гостями смілян cтали представники міжнародної благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині». У їх числі Сюзанна Драгбогр, регіональний менеджер Всесвітнього дитячого фонду зі Швеції.


У гімназії розпочав роботу літній табір

У гімназії розпочав роботу пришкільний табір “Сенаторець”. У ньому відпочинуть 349 учнів, які увійшли в літо з гарним настроєм, оптимізмом та очікуваннями цікавого дозвілля. Загони красиво оформили кімнати, озброїлися спортивним знаряддям і настільними іграми


Сміляни у великому спорті: 20-річний Владислав Грива грає у складі національної збірної (Відео)

Смілянин Владислав Грива повернувся із Чемпіонату Європи з регбі, який відбувся у португальському місті Коимбра. Юнак виступає у складі Національної збірної України нападаючим, під номером 5. Знайомство із таким видом спорту як регбі, почалося у смілянському регбійно-футбольному клубі «Сміла».


У Смілі відбудуться обласні змагання з веслування на байдарках і каное

2 червня у Смілі відбудеться відкритий чемпіонат Черкаської області з веслування на байдарках і каное на призи срібного призера Олімпійських ігор Олександра Мотузенка. Урочисте відкриття змагань о 10-00.


Волонтер із США поселився у селі Носачів та вчить дітей мові та музиці

Закоханий в українське село і його природу. Більше року 26-річний волонтер корпусу миру зі США Майлз Грін допомагає розвивати молодь в селі Носачів. Україну вибрав свідомо – душа лежала. Наполегливо щодня вчить мову


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 1 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 1 червня.


Особистий прийом громадян

31 травня міський голова Олексій Цибко провів особистий прийом громадян за участю керівників підрозділів виконавчого комітету. Цього разу до нього зі своїми проблемами звернулося 15 мешканців міста.


У найближчі дні на Черкащині утримається найвищий рівень пожежної небезпеки

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по Черкаській області. «2-4 червня утримається надзвичайний (5 класу)  рівень пожежної небезпеки», йдеться у повідомленні.


Переважна більшість внутрішньо переміщених громадян на Черкащині – молодь віком до 35 років

Протягом січня-квітня 2018 року до служби зайнятості Черкаської області звернулися за допомогою у працевлаштуванні 192 внутрішньо переміщених особи, які отримали довідку відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.10.2014 № 509 «Про облік внутрішньо переміщених осіб», з них 170 осіб мали статус безробітного.


Стало відомо, скільки дітей проживає у Смілянському районі

За даними Головного управління статистики у Черкаській області станом на 17.01.2018 в Смілянському районі, включаючи Ротмістрівську ОТГ, проживає 5 567 дитячого населення. Дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – 63 особи