Якою буде погода на Черкащині 3 червня?

На зміну сонячному та сухому антициклону до Черкащини наближується улоговина циклону з північного заходу, тому з’вляється ймовірність дощів. В її передній частині досить тепло, вночі +10+12, вдень до +25+27º.


У школі №7 розповіли, що підготували для дітей на літніх канікулах

У перший день літа учні школи №7 святкували відкриття табірної зміни в улюбленому пришкільному таборі.


Смілянські рятувальники провели спільні навчання з ліквідації лісових пожеж (ВІДЕО)

На території Сунківського лісництва відбулися спільні з фахівцями лісового господарства тактико-спеціальні навчання метою яких стало відпрацювання спільних дій на випадок пожежі в лісовому масиві


Дружинам ветеранів у Смілі надають моральну та соціальну підтримку

Фахівці Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжують допомагати дружинам ветеранів, надавати, зокрема, моральну підтримку, влаштовувати зустрічі та дарувати позитивні емоції тощо.


На гостини до смілянських школярів завітали правоохоронці

У День захисту дітей поліцейські Черкащини відвідали вихованців шкіл-інтернатів Черкаської області. Розповіли дітям про свою роботу, показали спецтехніку, зброю та спецзасоби, які поліція використовує під час виконання своїх службових обов’язків. Завершилися святкові заходи спільним флешмобом «Я, ТИ – МИ разом».


Взаємодія влади і громади: шлях до синергії у розвитку міста

22-23 травня міський голова Олексій Цибко був запрошений до міста Вінниці на навчальний візит в рамках загальнонаціональної програми «Маршрути успіхів» для представників органів місцевого самоврядування на тему: «Взаємодія влади і громади: шлях до синергії у розвитку міста».


Історія загибелі під Куцівкою бійців Другої світової війни (Відео)

У травні, до роковин українського поета Тодося Осьмачки, традиційно проводять Осьмаччину толоку у селі Куцівка. Цьогоріч її учасники долучилися не лише до заходів, пов’язаних з вшануванням нашого видатного земляка, а й принагідно побували біля пам’ятника солдатам Другої світової війни


Смілянські податківці надають роз’яснення щодо пального для власного споживання

Насамперед необхідно встановити, чи є суб’єкт господарювання платником акцизного податку з реалізації пального, тобто чи здійснює він крім використання пального для власного споживання інші операції з реалізації пального.