Смілянській дітворі провели майстер-клас з ресторанного етикету

34396172_1913341852296568_6838897926027083776_n3 червня майстер виробничого навчання Державного навчального закладу «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» Олеся Висоцька провела майстер-клас з ресторанного етикету в одному із ресторанів міста.

Активну участь у заході взяли діти, що виховуються у дитячому будинку сімейного типу, в родині Грязнових. Діти отримали навички користування столовими приборами, попробували себе у ролі офіціанта, а потім посмакували смачні страви.

Щоб справити гарне враження на оточуючих, людина має знати й користуватися правилами етикету, що стосуються всіх сфер життя, в тому числі й правил поведінки за столом, адже культура поведінки за столом — це частина загальної культури людини і її треба виховувати з раннього віку.

Прес-центр ЦППРК

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.