Анонс газети «СМІЛА» від 13 червня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу 13 червня. У номері читайте: З третьої спроби: у Смілі нарешті відбулася сесія міської ради Міський голова Олексій Цибко потрапив у ДТП Відпочивати не рекомендується: вода у Тясмині не відповідає нормам


Хто і чим забруднює водойму у Смілі? (Відео)

«Тече вода каламутна». Саме ці слова української народної пісні можуть стати епіграфом до нашого сюжету. Ось таким жахливо-непривабливим ми побачили минулої неділі ставок біля колишньої фабрики «Ажур», а ще раніше молочноконсервного комбінату. 


У червні стартує мала приватизація через систему ProZorro

У червні в Україні стартує приватизація невеликих активів, які не представляють стратегічного значення для економіки, – через систему ProZorro, а значить – відкрито і без зловживань. Про це сказав Прем’єр-міністр України.


Сесія міської ради нарешті відбулась (Відео)

Вже двічі були спроби провести 70-у сесію міської ради – 30 травня та 8 червня. Бракувало депутатів. 12 червня кворум таки зібрали. Прийшло 25 депутатів. Головував секретар міської ради Костянтин Синьогуб. На порядку денному було 116 питань плюс депутатські звернення. 


У Смілі чоловік погрожував вистрибнути з вікна

12 червня надзвичайні служби отримали виклик про те, що по вулиці Незалежності, 85, чоловік збирається покінчити життя самогубством. На місце події прибули два наряди поліції, карета «швидкої» та рятувальники із пожежно-рятувальної частини.


На Черкащині жінка намагалася продати свою новонароджену дитину за 140 тисяч гривень

29-річна жінка намагалася продати свою дитину за 140 тисяч гривень. Сьогодні, 12 червня, її затримали поліцейські поблизу пологового будинку. Тепер породіллі загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, інформують у Департаменті комунікації Національної поліції України.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 12 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 12 червня.


Відбулася 70-та сесія міської ради

12 червня під головуванням секретаря міської ради Костянтина Синьогуба  відбулася 70-а сесія міської ради, яка не була проведена 30 травня та 8 червня за браком кворуму депутатів. У роботі пленарного засідання взяли участь 25 депутатів міської ради.


На погоду нашого краю продовжує впливати північний циклон

Північний циклон продовжує впливати на погоду нашого краю. Завтра його атмосферні фронти зумовлять дощі та грози протягом доби. Більш інтенсивні опади очікуються вранці та у першій половині дня у північних, північно-східних районах області, а ввечері – у південних.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #2 від 12 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 12 червня.