Вперше у Смілі провели гру-випробування «Котигорошко» (Відео)

На стадіонах «Юність» та «Локомотив» відбулися нові для Сміли змагання – гра-випробування «Котигорошко». Його ініціатори – управління освіти, молоді та спорту і  національно-патріотичний центр «Смілянська січ», що діє при БДЮТ. Гру «Котигорошко» називають ще молодшим братом дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).


Мовний табір для гімназистів

Одним із нестандартних підходів для забезпечення якісного навчання дітей мовам та здійснення позакласної роботи є створення літніх таборів з іноземних мов. Гімназія імені В.Т.Сенатора має значний практичний досвід в організації та проведенні мовних таборів.


Засідання громадської ради (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 18 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 18 червня.


У Смілі відбудеться фестиваль «Сміла Молодь-FEST»

24 червня відзначається щорічно в останню неділю червня відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 року №323/94 «Про День молоді». Свято встановлене «На підтримку ініціативи молодіжних об’єднань і організацій України». 24 червня у «Долині озер» міського парку культури та відпочинку відбудеться фестиваль «Сміла Молодь-FEST».


Чи дадуть матеріальну допомогу на оздоровлення, якщо Ви працюєте на підприємстві менше 6 місяців?

Смілянські податківці продовжують проводити роз’яснювальну роботу на актуальні теми. Зокрема, на часі питання, чи можливо матеріальну допомогу на оздоровлення виплачувати до закінчення шестимісячного терміну роботи на підприємстві?


Смілянську дітвору запросили помалювати… пальчиками

Для того, щоб створити оригінальний малюнок, не обов’язково володіти неймовірно складними техніками і проводити за роботою багато часу. Достатньо лише залишити на папері… кольорові відбитки своїх пальчиків! А потім додати до них кілька деталей.


Смілянські школярі побували у музеї Берегині та дізналися, як жили пращури

Смілянські ліцеїсти з користю проводять відпочинок під час літніх канікул. Екскурсія у музей Берегині с.Плескачівка залишила у пам’яті школярів уяву про побут їхніх прадідів


«Освітній вимір» у пришкільному таборі

Відпочинок у пришкільному таборі «Країна мрій», що дії при школі №7, поєднується із повторенням навчального матеріалу з базових дисциплін.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #2 від 18 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 18 червня.