Секрет довголіття від Савелія Голуба (Відео)


Кам’янський район: чергова загибель на воді

20 червня о 13:43 рятувальники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини отримали повідомлення про те, що на місцевому ставку села Косарі, Кам’янський район, у воді місцеві жителі виявили тіло жінки, 1964 р.н.


Визначили переможців премії ім. Олени Журливої (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 20 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 20 червня.


Яка ситуація у Смілі із дотриманням законодавства в частині мінімальної заробітної плати та її легалізації?

19 червня відбулося засідання робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці, дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати та з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.


Погодні умови сприяють забрудненню атмосфери

На Черкащині панує антициклональний характер погоди, який зумовлює суху, спекотну та маловітряну погоду, що створює несприятливі метеорологічні умови для розсіювання шкідливих домішок в атмосфері.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #2 від 20 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 20 червня.


На Черкащині переважатиме високий та надзвичайний клас пожежної небезпеки

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по Черкаській області. «20-22 червня переважатиме високий (4 класу), по області місцями надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки», йдеться у повідомленні.


В управлінні статистики розповіли, скільки населення проживає у Смілянському районі

В управлінні статистики у Смілянському районі розповіли про демографічну ситуацію. Так, чисельність наявного населення у Смілянському районі за оцінкою на 1 квітня становила 31 960 осіб.


На Смілянщині знайшли 100-кілограмову авіабомбу

18 червня у лісовому масиві неподалік села Мале Старосілля, лісничий під час патрулювання лісового кварталу, виявив предмет схожий на вибухонебезпечний. Сапери аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС, які прибули на місце, ідентифікували знахідку