Слухачі смілянського Університету ІІІ віку відзначили випускний

Випускний – це визначна подія у житті кожної людини. І не важливо, у якому віці і в якому закладі ви відзначаєте це свято, воно все одно залишається незабутнім, трепетним, хвилюючим. В Університеті ІІІ віку цього року вперше проходить випуск, адже перші п’ятикурсники завершили навчання у закладі, прослухавши не один курс.


З початку року на Черкащині працевлаштували понад 13 тис. громадян

Від початку року в області зберігається тенденція до зменшення навантаження на зареєстрованому ринку праці. Так цьогоріч послугами обласної служби зайнятості скористалось майже 30 тис. безробітних


Бібліотекарі провели смілянській дітворі творчий урок на вулиці

Бібліотекарі вирішили провести творчий урок «Книжкові розмальовки» для учнів 1-х кл. НВК гімназії ім. В.Т. Сенатора, на території затишного ігрового майданчика біля дитячої книгозбірні.


Смілянській дітворі організували відпочинок з користю

Відпочинок дітей у пришкільному таборі «Сонечко» школи №3-колегіуму щодня приносить нові враження. Незвичайним та творчим став день для учнів початкової школи, які 30 травня відправилися в подорож «Раз, два, ти і я, разом ми – одна сім’я».


Правоохоронці закликають подбати про безпеку дітей

Щороку, особливо влітку, ми чуємо про випадки, коли діти випадають з вікон. Малеча спирається на москітну сітку, яка не витримує ваги і летить разом з дитиною вниз.