Увага! Розшукується водій, який скоїв ДТП і втік

Увага! Розшукуються свідки ДТП! У вівторок, 12 червня, о 14:45 на трасі Черкаси-Умань напівдорозі між Черкасами та Смілою, скоєно дорожньо-транспортну пригоду.


З нагоди професійного свята вітання приймали смілянські медики (Фото)

У третю неділю червня в професійне свято відзначають медичні працівники. Смілянські медпрацівники традиційно відзначають його у колективах. Зокрема, свято у трудовій родині влаштував колектив міської поліклініки.


З початку року на залізниці у нашому краю постраждали 6 осіб, 4 – загинули

Станом на 01.06.2018 року на станціях, перегонах, переїздах виробничого підрозділу Шевченківська дирекція залізничних перевезень регіональної філії “Одеська залізниця” ПАТ “Укрзалізниця” внаслідок наїзду залізничного рухомого складу


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 14 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 14 червня. [/audio


З початку року на Смілянщині зафіксували понад 80 крадіжок металевих конструкцій та дротів

За останні роки на території м. Сміли та Смілянського району значно зросли крадіжки дротів (кабелів), а починаючи з середини 2017 року здійснюється систематичне викрадення металевих конструкцій (секцій) з мостів. Лише з 2018 року і до теперішнього часу їх кількість становить більше 80


Смілянський центр зайнятості співпрацює з кадровими службами ПАТ “Укрзалізниця”

Смілянський центр зайнятості провів семінар для «кадровиків»  8 виробничих  підрозділів ВП «Шевченківська дирекція  залізничних перевезень» регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».


Будівництво храму триває (Відео)

У храмі Різдва Святого Іоана Хрестителя Української Автокефальної Православної церкви нині тривають внутрішні будівельні роботи. У перспективі тут має бути розпис. Поки що стіни  штукатурять та шпаклюють. 


15 червня рух автотранспорту по мосту через Дніпро буде закрито

Служба автомобільних доріг у Черкаській області повідомляє, що на мосту через річку Дніпро на ділянці км 23+068 автодороги державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань 15 червня будуть проводитися роботи


Черкащина залишається у теплій та нестійкій повітряній масі

За інформацією Черкаського обласного гідрометцентру Черкащина залишається у теплій та нестійкій повітряній масі. Тому існує ймовірність короткочасних дощів та гроз, проте розраховувати на їхню особливу дію не варто.


Результати роботи відділу внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Черкаській області

За січень – квітень відділом проведено 275 профілактичних заходів з упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень.