Смілянська молодь хоче мати свій “Арт-Простір” (Відео)

У Смілі планують створити сучасний Арт-простір для молоді. Для цього вже є просторе приміщення по вулиці Семена Палія. Що це за проект – дивіться у сюжеті.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 8 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 8 червня.


Якою буде погода на Смілянщині протягом тижня?

На погоду нашого краю завтра впливатимуть атмосферні фронти. Тому вночі очікуються невеликі короткочасні дощі, грози переважно у західних та північних районах Черкащини.


В управлінні Пенсійного фонду України у Черкаській області працюватиме «гаряча лінія»

15 червня в Смілянському відділі обслуговування громадян управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області буде працювати пряма телефонна «гаряча лінія»


Сміляни змагалися за Кубок області з футболу серед ветеранів (Відео)

На стадіоні «Авангард» відбулися футбольні баталії серед дорослих. Команда «Ветеран-Сміла» розпочала спортивний рік із нового турніру, започаткованого під егідою Черкаської федерації футболу. Це змагання на Кубок області з футболу серед ветеранів.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #2 від 8 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 8 червня.


На Черкащині утримається найвищий рівень пожежної небезпеки

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по Черкаській області. «9-11 червня в Черкасах та області переважатиме  надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека», йдеться у повідомленні.


У Кам’янці рятувальники провели на елеваторі протипожежні навчання

7 червня, з метою перевірки рівня професійної підготовки пожежно-рятувального підрозділу під час гасіння великих і складних пожеж, організації взаємодії з адміністрацією об’єкту, на ТОВ «Кам’янський елеватор» пройшли тактико-спеціальні навчання.


Стало відомо, яка середня зарплата у Смілі та Смілянському районі

У Головному управлінні статистики у Черкаській області підрахували скільки штатних працівників та з якою зарплатою працюють у містах і районах області у І кварталі 2018 року. Загалом  в області кількість штатних працівників у І кварталі становить 215 288 осіб.


Розпочався конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2018 році

Метою Конкурсу є відбір, відзначення і поширення кращих практик за темами: Практики розвитку, засновані на власних стратегіях, проектах та ресурсах.