З початку року 17,5 тис. жителів Черкаської області знайшли роботу

У січні-травні 4,4 тис. роботодавців регіону поінформували центри зайнятості та філії обласного центру зайнятості про наявність 19,7 тис. вакансій. Це на 6,1% більше, порівняно з відповідним періодом минулого року. Збільшення надходження розширило можливості служби зайнятості щодо працевлаштування пошукачів роботи.


Синоптики прогнозують температурно-контрасне літо

Особливістю літа будуть температурні контрасти – чергування спекотних періодів із прохолодними за рахунок чого спостерігатимуться часті грози у супроводі шквалів, граду та сильних злив. За добу може випадати до 20 мм опадів. не виключені і утворення смерчів. Про це інформують в обласному гідрометцентрі.


«Вітаємо, Ви виграли!»: смілян попереджають про шахраїв

Наперстки, гральні кістки, карткові шулери практично зжили себе. Зараз поширені більш витончені види шахрайства – це листи, зміст яких зводиться до однієї фрази – “Вітаємо,Ви виграли!”.


Смілянські податківці підбили підсумки кампанії з декларування – 2018

Під час зустрічі начальник Смілянської ОДПІ Анатолій Мовчан підбив підсумки кампанії «Декларування – 2018». Загальна сума задекларованих громадянами доходів склала 138,9 мільйона гривень.


Смілянські рятувальники нагадують, як провести відпочинок безпечно

У зв’язку із підвищенням температурних показників, часу літніх відпусток та канікул люди все більше вибирають відпочинок на водоймах та природі.