На Черкащині у найближчі години очікуються грози

Штормове попередження про складні погодні умови на території Черкаської області та Черкас. За повідомленням черкаського обласного центру з гідрометеорології, у найближчу годину з утриманням до кінця доби 22 червня, у Черкасах та області очікуються грози


У Смілі визначили кращого стрільця з пневматичної гвинтівки

За сприяння Центру національно-патріотичного виховання Черкаської обласної ради на стадіоні «Юність» відбувся міський турнір зі стрільби пам’яті учасника Революції Гідності та АТО Мирослава Мисли.


Податківці нагадують про застосування реєстраторів при продажу побутових товарів

Смілянська ОДПІ нагадує підприємцям – платникам єдиного податку 1, 2 та 3 груп, які продають технічно складні побутові товари і зобов’язані застосовувати зареєстровані належним чином реєстратори розрахункових операцій.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 22 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 22 червня.


Державним службовцям, депутатам та іншим активним громадянам провели тренінг

20-21 червня в тренінговій залі готелю «Сміла» відбувся тренінг для державних службовців, депутатів та активних громадян на тему «Що таке гендер». Тренінг відбувся в рамках грантового проекту «Творимо зміни»


Метеорологи проаналізували погоду у другій декаді місяця і розповіли, якою буде погода до кінця тижня

За даними метеостанції Сміла, погода другої декади червня на Смілянщині характеризувалася  липневою температурою. Шість днів спостерігалися типово літні короткочасні дощі, які майже завжди супроводжувалися грозами та 15.06 – шквалом з поривом до 18 м/с.


У смілянському коледжі розповіли, як оздоровлюють студентів

Протягом навчального року в коледжі провели багато фізкультурно-оздоровчих заходів. Крім традиційного «Дня здоров’я» та цілого ряду змагань та конкурсів були проведені лижні прогулянки на стадіоні та в парковій зоні.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #2 від 22 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 22 червня.


Сміляни відзначили День скорботи та вшанували пам’ять жертв війни (Фото)

22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни. Щороку сміляни збираються біля Меморіалу Слави, щоб віддати шану захисникам нашої землі, подякувати живим ветеранам і неодмінно згадати тих, завдяки кому ми нині живемо


На Черкащині 23 червня очікуються грози

До уваги водіїв! Штормове попередження про складні погодні умови на території Черкаської області та Черкас. За повідомленням черкаського обласного центру з гідрометеорології, 23 червня в Черкасах та по області очікуються грози