V Дитячий фестиваль рибальства у Смілі (Відео)

На Сріблянці в акваторії стадіону Авангард змагалися учасники V Дитячого Фестивалю рибальства в Смілі. Випробовували щастя упіймати рибку на вудку 69 дітей плюс дорослі. Загалом 51 команда. 


Вперше у Смілі провели Wedding Fest (Відео)

Wedding Fest у Смілі вперше. Велика команда фахівців показала, як влаштувати ідеальне весілля і зробити так, щоб  радість цього свята відчули усі його учасники. На Wedding Fest ділилися досвідом, давали поради та розкривали секрети професіонали-практики.


«Якісний відпочинок та ефективне оздоровлення», – очільник області про літню кампанію для дітей

Понад 34 млн грн спрямують на відпочинок і оздоровлення дітей на Черкащині цьогоріч. Ідеться про кошти обласного та місцевих бюджетів, а також позабюджетні. Про це сказав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко на координаційній нараді.


Міський турнір з волейболу (Відео)

У спортивній залі Смілянського коледжу харчових технологій відбувся традиційний міський турнір з волейболу, присвячений тренеру Анатолію Шамшуріну. Цьогоріч – це турнір пам’яті, адже Анатолій Шамшурін відійшов у вічність.  Ці змагання внесено у календар спортивних ігор міста та проводяться як першість міста з волейболу.


Бібліотекарі познайомили смілянську дітвору із письменницею Оксаною Галаган

Цікаві знайомства з творчими людьми продовжують влаштовувати для своїх юних читачів працівники центральної бібліотеки для дітей. Нині малечу запросили на зустріч «Бути письменником – покликання душі» з дитячою письменницею Оксаною Галаган.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 11 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 11 червня.


На території Черкащини передають штормове попередження

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження на території області. «12 червня в Черкасах та по області очікуються грози, під час грози пориви вітру 15-20 м/с», йдеться у повідомленні.


Більше семи тисяч учасників АТО отримали землю на Черкащині

Протягом 2018 року Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області надало учасника АТО та сім’ям загиблих воїнів 626 дозволів для розроблення землевпорядної документації на загальну площу 1137,6 га


На Черкащині розпочалася ґрунтова засуха

Дефіцит опадів, який утримується в області з початку квітня у поєднанні з високими температурами повітря, низькою вологістю та суховіями, призвели до ґрунтової засухи. Передумовою для ґрунтової засухи стала атмосферна.


На Шполянщині скоєно замах на життя молодої жінки

Смілянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом замаху на вбивство жительки одного з сіл Шполянського району.