Правоохоронці закликають жителів Черкащини разом протистояти наркоманії серед дітей та молоді

Серед гострих соціальних проблем, яким нам, на жаль, сьогодні не бракує, одна з найболючіших – проблема наркоманії. У двадцять першому сторіччі хворобливий потяг до смертельного зілля набув широкого розмаху.


Вода у Тясмині і досі не придатна для купання за мікробіологічними показниками

За інформацією Смілянського міськрайонного відділу державної установи “Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України” моніторингові дослідження води у р.Тясмин.


Поліцейські встановили зловмисника, який побив та пограбував жителя Кам’янки

Ним виявився 26-річний місцевий житель. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених статтями 186 та 125 Кримінального кодексу України, інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.


За порушення умов договору в орендаря можуть забрати водойму

Смілянською місцевою прокуратурою за результатами виконання повноважень, передбачених ст. 23 Закону України «Про прокуратуру», направлено позовну заяву до Господарського суду Черкаської області про розірвання договору оренди та стягнення заборгованості за оренду водного об’єкту.


Вшанували жертв війни (Відео)

22 червня в Україні – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни війни 1939-1945 років. Сміляни традиційно прийшли до Меморіалу Слави у міський парк культури та відпочинку.


Смілянські школярі удосконалюють знання англійської під час літнього відпочинку

Щороку влітку початок роботи мовного табору школи №3-колегіуму є справжнім святом для його учасників, адже іноземну мову діти хочуть знати так добре, як і рідну українську.


На сесії не ухвалили жодного рішення (Відео)

71-а сесія міської ради зібралася 21 червня. На порядку денному було три питання. Жодного ж них депутати не підтримали. Про перебіг подій у сесійній залі – у сюжеті.


Працівники податкової міліції ліквідували «конвертаційний центр» з обігом понад 80 млн. гривень

В ході досудового розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 205, ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 212, ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу  України, співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Черкаській області та ГУ ДФС у м. Києві припинено діяльність «конвертаційного центру»


СБУ затримала учасників організованого угруповання на вимаганні 70 тисяч доларів США з бізнесменів

Співробітники Служби безпеки України затримали учасників організованого угруповання, до складу якого входило чотири громадянина Росії. Правоохоронці встановили, що організатор банди та троє його спільників, уродженці Північного Кавказу, двоє з яких раніше судимі за вимагання та викрадення людей, діяли на території Київської та Черкаської областей.