На території Черкаської області передають штормове попередження

Синопткик Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по м. Черкаси та Черкаській області. «Вдень 17 червня в Черкасах та по області очікується  гроза, під час грози місцями по області шквали 15-20 м/с, град».  


КП “ВодГео” оприлюднило список боржників (Відео)

Сміляни заборгували за воду майже 5 мільйонів гривень. І це не враховуючи споживачів, які мають борг до тисячі гривень. Комунальне підприємство «ВодГео» оприлюднило список боржників Сміли станом на 1 червня.


Підтримка захисникам: смілянські школярі навіть під час літніх канікул плетуть маскувальні сітки

14 червня у таборі “Країна мрій”, діє при школі №7 був День патріотичного виховання. Діти за лічені години сплели для наших воїнів маскувальну сітку, а потім принесли від шкільного спонсора, Катерини Святченко, різні консервації.


Якою буде погода на Смілянщині найближчими днями?

За інформацією метеостанції Сміли, погоду продовжують впливати атмосферні фронти. У неділю ще збережуться місцями короткочасні дощі. Температура вночі становитиме 13-18º, вдень 24-29º. А з понеділка завдяки впливу антициклону встановиться суха та тепла погода.


Школярі разом із іноземним гостем роздавали смілянам пряники

Подарувати посмішку і трішечки тепла літнім людям в День захисту людей похилого віку, яке відзначалося 15 червня, вирішили кемпери загону SPARKS, що діє при НВК «Лідер». Разом зі смілянською дітворою до акції долучився й іноземний гість навчального закладу – Леррі Хурто.


Працівники смілянських ДРАЦС обговорили питання щодо документування дітей

Під час реалізації проекту Міністерства Юстиції України “Я МАЮ ПРАВО” начальники Смілянського міського та Смілянського районного відділів державної реєстрації актів цивільних станів (ДРАЦС) разом з працівниками Смілянського місцевого центру з надання вторинної правової допомоги провели зустріч


Юні сміляни стали переможцями та призерами Всеукраїнських змагань з легкої атлетики

Нещодавно в Миколаєві відбулися фінальні Всеукраїнські змагання з легкої атлетики за програмою «Повір у себе». Ці змагання є наймасовішими. Близько двохсот юних атлетів з особливими потребами змагаються на бігових доріжках, секторах для метання, стрибкових ямах.


Огляд погодних умов на Смілянщині у першій декаді червня та прогноз надалі

За даними метеостанції Сміла погода першої декади червня на Смілянщині характеризувалася значними коливаннями температури – від липневої спеки до травневої прохолоди та дефіцитом опадів. В окремі дні спостерігалися не рівномірні типово літні короткочасні дощі, які подекуди супроводжувалися грозами.


Смілянську дітвору запросили поринути в історію рідного краю

Пізнавати історію рідного краю, відвідуючи цікаві заклади культури і освіти, завжди захоплююче і корисно. Сьогоднішній краєзнавчий маршрут учнів 4-х кл. НВК гімназії ім. В.Т. Сенатора (кл. керівники Наталія Чмиренко та Тетяна Секеріна) пролягав до Смілянського коледжу харчових технологій


Притягнення до відповідальності злісних неплатників аліментів

Відповідно до статті 8 Закону України «Про охорону дитинства», кожна дитина має право на рівень життя, достатній для її фізичного, інтелектуального, морального, культурного, духовного та соціального розвитку.