Нарада з питань сталого функціонування житлово-комунального господарства (Відео)

Щовівторка у малій залі Будинку рад керівники підприємств, які  працюють у сфері житлово-комунального господарства, збираються на нараду, де разом з очільниками міста обговорюють нагальні питання, озвучують проблеми, отримують завдання та звітують про їх виконання.


Судитимуть жителя Сміли, який обвинувачується у закликах до повалення конституційного ладу

Завдяки скоординованій роботі прокуратури Черкаської області та слідчого відділу Управління Служби безпеки України в Черкаській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно жителя м. Сміла


Як діяти у разі виявлення боєприпасів або предметів, за зовнішніми ознаками схожих на боєприпаси

Жителям Черкащини нагадують як діяти у разі виявлення боєприпасів або предметів, за зовнішніми ознаками схожих на боєприпаси, необхідно:


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 5 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 5 червня.


Обласні змагання з веслування на призи Олександра Мотузенка (Відео)

Літо у Смілі стартувало багатьма спортивними заходами. Наймальовничіший куточок міста вподобали вподобали веслувальники. Вони свій цьогорічний сезон традиційно відкрили на Тясмин, в акваторії центрального пляжу.


Якою буде погода на Смілянщині 6 червня?

На погоду Черкащини почала впливати тилова частина циклону, центр якого розташований над Північчю Центральної Росії. З північно-західними вітрами до нашого краю надходитиме більш прохолодна повітряна маса.


Охорона праці людей з інвалідністю

Керівник підприємства у випадках, передбачених законодавством, зобов’язаний організовувати навчання, перекваліфікацію і працевлаштування людей з інвалідністю. Відповідно до медичних рекомендацій інвалідам встановлюється неповний робочий день


Понад 91 % дітей-сиріт області охоплені сімейними формами виховання

Проживають і виховуються в сім’ях опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу 2 002 дитини-сироти та дитини, позбавлені батьківського піклування. Це – 91,3 % від загальної кількості дітей цієї категорії, які проживають в області


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #2 від 5 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 5 червня.


На території Черкаської області передають штормове попередження

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження на території Черкаської області. «5-8 червня у Черкасах та по області  переважатиме надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки», йдеться у повідомленні.