Vivat academia! Коледж зустрів випускників (Відео)

Наступного року Смілянський коледж харчових технологій відзначатиме 135 років з часу заснування. Нині ж у цьому, одному з найстаріших навчальних закладів України –традиційна зустріч випускників. 


Смілянські рятувальники провели профілактичний рейд на Тясмині

Питання безпеки людей на воді – гостре та актуальне, особливо під час купального сезону. Адже від початку року на водоймах Черкаської області вже загинули 23 людини, а на території Смілянського району – 1 людей.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 13 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 13 червня.


Грозова погода: на Черкащині завтра буде тепло і, можливо, дощитиме

Внаслідок впливу атмосферних фронтів із заходу Черкащина залишається у зоні нестійкої погоди. І завтра є ймовірність окремих зливових дощів, місцями з грозами.


Смілянин став кращим бомбардиром у фіналі Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе»

З 7 до 9 червня у дитячому центрі «Молода гвардія» (м.Одеса) відбулися фінальні змагання ХХV Всеукраїнської Спартакіади «Повір у себе» з футболу серед спортсменів з наслідками ДЦП. У складі збірної команди виступили й сміляни – Давид Стахурський та Єгор Кутовий.


Фантазія в солоному тісті: у бібліотеці юних смілян запросили на майстер-клас

Яке чудове місце бібліотека! Там зберігається мудрість, набута за багато років. Коли заходиш в бібліотеку, здається, ніби потрапляєш у казку. Бібліотека-філія №2 Смілянської ЦБС заснована 1954 році в приміщенні цукрового заводу. Тут є дві зали: абонемент і читальний.


На Черкащині військовослужбовцю нанесли тяжкі тілесні ушкодження

Військова прокуратура Центрального регіону України постійно опікується питаннями випадків порушення статутних відносин між військовослужбовцями. Особлива увага при цьому приділяється приховуванню подібних випадків представниками командування.


Жителів Черкащини закликають берегти дітей від небезпечних забав, які поширюються в Інтернеті

В мережі Інтернет ширяться небезпечні забави для підлітків! Небезпека полягає в суті самих завдань: перебігти через дорогу з багатьма смугами руху, з’їсти непридатну для їжі речовину та інше.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #2 від 13 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 13 червня.


У Смілі два дні триватимуть ремонтні роботи на залізничному перегоні

У13 та 14 червня на залізничному переїзді 935+738 перегону Сміла-Шевченко, що знаходиться на перетині з вул. Незалежності, 55 будуть проводитися роботи з усунення ямковості на підходах до залізничного переїзду.