Смілянський «Світоч» – серед кращих організацій області із розповсюдження книг

Переможців обласного огляду-конкурсу видавничих організацій нагородили в обласній науковій бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка. Поміж них і видавці, й автори. Переможців визначили у номінаціях «Краща книга місцевого автора», «Краща видавнича організація»


Бібліотечні квести та лялькова вистава: як розважають дітей у пришкільному таборі

Учні початкової школи НВК «Лідер», що відпочивають в літньому пришкільному таборі «Сузір’я», разом зі своїми класними керівниками здійснили цікаву екскурсійну мандрівку до Черкас.


В Черкаській області діє робоча група з питань захисту прав інвесторів

Для оперативного реагування на випадки силового захоплення на території Черкаської області земельних ділянок та об’єктів аграрної інфраструктури, інші прояви аграрного «рейдерства» при Черкаській обласній державній адміністрації діє регіональна робоча група з питань захисту прав інвесторів


Шикуються черги: пожежно-рятувальні частини б‘ють рекорди по кількості екскурсійних груп та відвідувачів

З початком канікулярного періоду істотно збільшилася кількість організованих екскурсій учнів та вихованців дитячих закладів до пожежно-рятувальних частин. Навряд чи якийсь музей на території Черкащини може похвалитися такою щоденною кількістю відвідувачів.


Робота в умовах Нової української школи – першочергове завдання смілянських освітян

Нині для освітян, завданням номер один є підготовка до роботи в умовах Нової української школи. А це, насамперед, підготовка вчителів.


У Смілянському та Кам’янському районах проводяться роботи з влаштування асфальтобетонного покриття

Як повідомляє прес-служба САД у Черкаській області, на автодорозі загального користування державного значення Н-01 Київ-Знам’янка у Смілянському та Кам’янському районах Черкаської області продовжуються роботи на ділянці км 216+000 – км 229+780 з поточного середнього ремонту.


Смілянську дітвору запросили на бібліопікнік, присвячений збереженню життя і здоров’я

Здоров′я людини – найдорожча цінність, яка дарує сили для багатьох звершень і досягнень. Відпочинок у літньому пришкільному таборі чудова нагода весело провести час з друзями, оздоровитися та завітати до дитячої бібліотеки на бібліопікнік.


16 червня на Черкащині очікуються грози, місцями град

Синоптики Черкаського обласного гідромецтцентру передають штормове попередження по м. Черкаси та Черкаській області. «16 червня в Черкасах та по області очікуються грози, при грозах пориви вітру 15-20 м/с, місцями по області град, йдеться у повідомленні.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #2 від 15 червня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 15 червня.


У Смілі хочуть придбати квартири для дітей-сиріт

Виконавчий комітет терміново шукає пропозиції щодо продажу однокімнатних квартир в м. Смілі загальною площею не менше ніж 31,5 кв. м. для придбання за рахунок субвенції з державного бюджету