Великий пекарський турнір у смілянському коледжі

DSC_4319На завершення навчальної практики студентів-технологів спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» у Смілянському коледжі харчових технологій провели конкурс фахової майстерності «Великий пекарський турнір».

Четвертий рік поспіль, студенти 3 курсу змагаються у виготовленні та оздобленні кондитерського виробу. Тема цьогорічного конкурсу – тістечка «Капкейки».

Конкурс складався з двох турів: теоретичного, що передбачав перевірку знань з дисциплін професійно-теоретичної підготовки та практичного туру. Практичний тур включав виконання 3 завдань: розрахунок виробничої рецептури, виготовлення кексового напівфабрикату за розрахунком та оздоблення тістечка в довільній формі, а також здійснення технохімічного контролю виробничого процесу відповідно до завдання.

При виконанні завдань оцінювався зовнішній вигляд та робоче місце учасників, майстерність, сучасність, творчий підхід та креативність в оздобленні, дотримання норм технологічного процесу, правил охорони праці та норм часу.

Всі шість команд показали досить гарні знання та уміння, проявили свої творчі здібності та практичні навички.

І місце розділили: команда № 1 – Жанна Лисенко, Євгенія Яременко та команда № 6 – Альона Сакун, Юлія Чеснюк;

ІІ місце – команда № 2 – Дар’я Билина, Аліна Нянченко;

ІІІ місце розділили дві команди № 3 і № 4 – Лілія Кулакевич, Ірина Мамчур; Діана Хіміч, Ярослава Рябокінь;

VI місце – команда № 5 – Діана Скороход, Анжеліка Стадник.

Переможців привітали та побажали творчих здобутків та подальших успіхів у навчанні. А незабаром, свої знання та уміння вони зможуть показати, представляючи наш навчальний заклад, на конкурсі в Національному університеті харчових технологій, інформує прес-центр навчального закладу.

DSC_4208 DSC_4662 DSC_4673_0

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *