Анонс газети «СМІЛА» від 7 березня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу  7 березня. На сторінках часопису: Вітання з Міжнародним жіночим днем Унікальний подарунок від фотомитця  Олега Анасенка Обстеження пассажиропотоку на міських маршрутах «Громадські діалоги» з актуальних питань Знайомимося з професіями Міжнародний фестиваль «Козацька залога» у Смілі! Учителі української мови працюють за новими вимогами часу


Зимове свято у школі №12 (Відео)

Свято Масляної у великій шкільний родині відзначили учні та викладачі школи №12.


Дітей запросили на відео-годину «Символіка – це спадок поколінь: історія тризуба»

25 лютого український народ відзначає – День Державного Герба України. Ця дата була вибрана не випадково, адже саме в цей день в 1918 році в Коростені Українська Центральна Рада офіційно затвердила «Тризуб»


У смілянському коледжі підбили підсумки декади фахових дисциплін економічного циклу

Добігла кінця декада комісії фахових дисциплін економічного циклу у Смілянському коледжі харчових технологій. Особливу вдячність викладачі комісії висловлюють студентам найактивніших груп ОРГ-МД17, МД15, МД16, ОКС14, МЕХ14, ВЦР14 та ВХК14.


28 лютого на Черкащині продовжить вирувати хуртовина

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження на території м. Черкаси та Черкаській області. «Вночі 28 лютого пориви вітру 15-20 м/с, впродовж доби хуртовина, на дорогах ожеледиця», йдеться у повідомленні.


На Смілянщині чоловік загинув через звичку палити

26 лютого о 15:00 в селі Тернівка, під час пожежі, у кімнаті житловому будинку на вулиці Гагаріна загинув 64-річний чоловік. Як з`ясувалось, тіло загиблого чоловіка у задимленому помешканні виявили сусіди


У Кам’янці відбувся відкритий турнір з баскетболу

24 лютого у спортивній залі КП «ФОСК «Атлант» відбувся відкритий турнір з баскетболу серед чоловіків, присвячений Стасюку О.М. Вже втретє у місті проходить вшанування цього вчителя та тренера, що доклав вагому частку в розвиток фізичного виховання та спорт Кам’янського району.


Синоптики про погодні умови на Смілянщині наприкінці лютого 2018 року

Закінчується календарна зима, але мороз ще заявляє свої права. Вторгнення арктичного повітря зумовило на Смілянщині аномально холодну погоду. 26 лютого середня добова температура повітря знизилась до 14° морозу, що на 10° нижче кліматичної норми на цей час.


Смілянська молодь популяризувала українську мову флешмобом і піар-акцією

21 лютого відзначили міжнародної Дня рідної мови. Рідною мовою українського народу є українська мова.  Щоб нагадати дітям та дорослим важливість цінувати та спілкуватися рідною мовою, піднесення її авторитету серед молоді та пересічних громадян, учнів школи «Ліцей «Лідер»  запросили на піар-акцію


Смілянським вчителям провели майстер-клас за методикою навчання LEGO

Сучасна система шкільної освіти вже давно переступила ту межу, коли основами результату вважалися беззастережна дисципліна і старанність. Кращими сьогодні вважаються саме ті педагоги, які здатні відшукати нові методи роботи та знайти підхід до найскладніших особливостей учнів нового покоління.