Смілянські діти зустрілися із письменником Сергієм Носанем (Відео)

Знайомство з цікавими, неординарними і талановитими людьми рідного краю, це – завжди хвилююча і приємна подія в житті книгозбірні для дітей. Для учнів других класів НВК «Лідер» була організована зустріч «Сам родом з Черкаського краю…» з відомим українським поетом, прозаїком, драматургом, публіцистом, Член НСПУ, Заслуженим діячем мистецтв України – Сергієм Лукичем Носанем. 


«Летять сумні журавлі»: фестиваль патріотичної пісні у Смілянському центрі

«Летять сумні журавлі» – таку має назву фестиваль патріотичної пісні, який проходив у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів 20 лютого. Саме в день пам’яті Героїв Небесної Сотні  зібралися всі щоб вшанувати Героїв України.


Віче до Дня Героїв Небесної Сотні (Фоторепортаж)

На площі біля Будинку рад небайдужі сміляни зібралися на віче. Тут, де розміщено пам’ятний знак Героям Небесної Сотні зібралися, аби віддати шану учасникам Майдану, які загинули і стали нагадуванням українців про боротьбу за волю і гідність.


«Ангели пам’яті»: сміляни вшанували Героїв Небесної Сотні та залишили послання бійцям АТО (Фоторепортаж)

До Дня Героїв Небесної Сотні активна молодь Сміли підготувала акцію “Ангели пам’яті”. У холі міського Будинку культури молодь зустрічала учасників вечору пам’яті із прапорцями та роздавала символічних паперових янголів.


Вечір пам’яті Героїв Небесної Сотні (Фоторепортаж)

У малій залі міського Будинку культури сміляни зібралися на вечір пам’яті Героїв Небесної Сотні. 20 лютого у протистояннях на Майдані боротьба як ніколи до цього загострилася, багатьох було поранено, багато людей загинуло. Щороку українці вшановують пам’ять тих, хто став Небесною Сотнею.


До Дня Героїв Небесної Сотні юні журналісти створили фільм (Відео)

Авторська група дитячої телестудії «Я+Ти» Будинку дитячої та юнацької творчості до Дня Героїв Небесної Сотні створили фільм «Герої не вмирають».


Смілянські школярі і досі отримують різдвяні листівки із-за кордону

Вже давно пройшли новорічні свята, а ми ще досі отримуємо різдвяні листівки. Прийшов останній довгоочікуваний лист проекту «Обмін різдвяними листівками». Згідно умов проекту, кожен учасник мав надіслати усім країнам-учасницям різдвяні привітання.


У Смілі планують відкрити скринінговий центр «Здоров’я жінки» та гемодіалізний центр

З метою впровадження обласної програми створення профілактичних скринінгових центрів «Здоров’я жінки» з бюджету міста Сміла у 2017 році виділено субвенцію обласному бюджету у розмірі 272 тис. 200 грн. для забезпечення створення мережі профілактичних скринінгових центрів «Здоров’я жінки» на умовах співфінансування з державним фондом регіонального розвитку.


У задоволені апеляційної скарги ТОВ “Флер” відмовлено

Юридичним відділом виконавчого комітету відстояно позицію територіальної громади міста Сміли в особі Смілянської міської ради в суді апеляційної інстанції (м. Київ) щодо стягнення з постійного землекористувача збитків, який в порушення п. «в» ч. 1 ст. 96, ст. 206 Земельного кодексу України безоплатно користувався землею.


Навчальні матеріали смілянської вчительки визнані кращими в освітньому проекті «На урок»

Освітній проект «На Урок» започаткував Всеукраїнський конкурс навчальних матеріалів з різних предметів, де суддями та учасниками виступають освітяни.