На порядку денному національно-патріотичне виховання (Відео)

В управлінні освіти, молоді та спорту відбулось засідання координаційної ради з питань національно –  патріотичного виховання. 


25 лютого смілян запрошують разом вшанувати пам’ять Михайла Дімітрова «Гайдамаки»

25 лютого виповниться сорок днів як загинув наш земляк, воїн світла і добра Михайло Дімітров. Пам’янути смілянського героя запрошують усіх небайдужих спільною молитвою та відвідинами могили нашого захисника.


Смілянські правоохоронці у місцевого жителя вилучили набої

Набої виявили під час санкціонованого обшуку. Речові докази вилучено та направлено на дослідження, відкрито кримінальне провадження, інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.


Школярам провели заочну екскурсію до англомовних країн

У рамках тижня англійської мови відбувся захід «Заочна екскурсія до англомовних країн» (Вчитель Яріш А.А.). Захід відбувся у форматі ток-шоу, тож була і чарівна ведуча, розважливі експерти та розумники-гості. Кожен експерт презентував свою країну та розповідав, чому саме цю крану варто відвідати.


Смілян запросили на навчання у школі прийомних батьків та батьків-вихователів.

Задля забезпечення найкращих інтересів виховання дітей у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу щорічно відбувається навчання у школі прийомних батьків та батьків-вихователів.


Подарунок для поважних осіб: смілянських школярів запросили на майстер-клас

Юним відвідувачам бібліотек для дітей підготували майстер-клас із виготовлення закладок: «В книжечку на згадку – зробимо закладку».


Смілянські школярі зустрілися із волонтерами, учасниками АТО

У Смілянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 відбулося вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні. Проведено тематичний захід “Пам’яті Героїв Небесної Сотні присвячуємо”


На Смілянщині 10 водойм не готові до використання для забору води пожежною технікою

З початку 2018 року в Черкаській області виникло 155 пожежі, 26 осіб загинуло, 15 травмовано та 6 осіб врятовано. Стан справ, який склався на сьогоднішній день з ліквідацією пожеж в Смілянському районі свідчить про наявність складних проблем в протипожежному водопостачанні


В Черкаській області викрили підпільний цех з незаконного виробництва алкогольних напоїв

У ході проведення операції «Акциз-2018» та розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становить загрозу для життя та здоров’я людей, незаконне зберігання та збут підакцизних товарів)


Криміногенна ситуація у Смілі (Відео)

Начальник Смілянського відділу поліції Сергій Власенко доповів про криміногенну ситуацію у Смілі.