Воїнам-афганцям – вдячність і шана (Відео)

З нагоди 29-ї річниці виведення військ з Афганістану у міському Будинку культури відбулося свято на знак вдячності та шани воїнам-інтернаціоналістам. Творчі колективи міста дарували пісні. Слова вітань адресували воїнам-афганцям від міської та районної влади, а також спілки ветеранів війни в Афганістані.


Сміляни відзначили 29-ту річницю виведення військ з Афганістану (Відео)

Сміляни відзначили 29-ту річницю виведення військ з Афганістану. Учасники зібрання поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та пройшли ходою до скверу воїнів-афганців, де відбувся мітинг.


В Черкаській області понад 5 тисяч гривень пенсії отримує лише 3% осіб

У 2017 році органи Пенсійного фонду в області виплатили пенсій на загальну суму 9 375,6 млн грн. У розрахунку на кількість  пенсіонерів 411 837 осіб складає в середньому 1897,11 грн.


Смілянську молодь запросили на виховну годину «Герої нашого часу»

14 лютого у Смілянському центрі підготовки і перепідготовки робітничих кадрів відбулася відкрита виховна година «Герої нашого часу», присвячена пам’яті героям двох історичних подій: Героям Небесної Сотні та  учасникам бойових дій на території інших держав.


Жителька Великої Яблунівки відсвяткувала 103 роки

У селі Велика Яблунівка, зустрічала  гостей на свій 103-й день народження  Марія Іванівна Стеблянко. Тут вона проживає зі своєю дочкою. З нагоди Дня народження поважну іменинницю прийшли вітати сільський голова  Тетяна Комнатна, заступник голови райдержадміністрації  Сергій Глізнєцов


Смілянський РЕМ просить сприяти охороні об’єктів енергозабезпечення

Упродовж останніх років, на території Черкаської області загрозливого характеру набули крадіжки електричної енергії, окремих складових елементів електричних мереж та іншого обладнання ПАТ «Черкасиобленерго».


На Черкащині припинили роботу підпільного цеху з крупною партією підробленого алкоголю

У Черкаській області було припинено діяльність підпільного цеху, на якому виготовляли алкогольні напої. Про це повідомляє «ВІККА» з посиланням на Головне управління ДФС у Черкаській області.


На Смілянщині жінка загинула через звичку палити у ліжку

14 лютого о 20:30 в селі Мала Смілянка, під час пожежі, у кімнаті житловому будинку на вулиці Першотравневій загинула 45-річна жінка. Як з’ясувалось, тіло загиблої жінки у задимленому помешканні виявив її чоловік, який і повідомив про подію працівників Національної поліції.


Смілян запрошують на міськрайонне свято Масляної

17 лютого відбудеться міськрайонне свято Масляної, яке проводиться за сприяння народного депутата Сергія Рудика, міської та районної влади, підприємців міста та району!


У Черкаській області понад 45% споживачів електроенергії користуються субсидією

Обсяги використання субсидіантами електрики затверджені постановою Кабінету Міністрів України № 409 від 6 серпня 2014 року. Відповідно до документу, не змінилися обсяги використання електрики для домоволодінь із індивідуальним опаленням. Так, соціальні норми споживання електричної енергії в Україні у поточному році