Юних читачів запросили у літературну круговерть з нагоди ювілею письменника Жуля Верна

8 лютого виповнилося 190 років від дня народження відомого французького письменника Жуля Верна, який є автором численних пригодницьких романів, засновником жанру наукової фантастики, одним із найулюбленіших письменників світу.


Стартував місячник педагогічної майстерності

У лютому у гімназії стартував місячник педагогічної майстерності. Кожен учитель проведе по кілька зразкових уроків та виховних заходів із використанням інноваційних технологій, аби поділитися з колегами досвідом роботи та цікавими ідеями. Ця гімназійна традиція сприяє підвищенню рівня професійної діяльності кожного педагога та активізації експериментальної роботи у навчальному закладі загалом. Прес-центр гімназії


«Вікімандри» запрошують черкащан розповісти про цікаві маршрути для подорожей

Проект Вікімандри святкує 5-річчя. З цієї нагоди пропонує усім охочим поділитися своїми враженнями з мандрівниками та підготуватися до нових подорожей, а головне – створити якісний контент про куточки України й одночасно доповнити вільний путівник українською мовою.


Де у Смілі та Смілянському районі 12 лютого не буде світла?

Згідно графіку планових відключень у зв’язку з проведенням робіт 12 лютого від електропостачання будуть відключені провулки Є.Єршової та Перемоги (10-32, 23-41).


Смілянин Володимир Висоцький: «…Я просто виконував свій громадянський обов’язок…»

Учні Центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів продовжують працювати над новим проектом «Вони захищали Батьківщину», присвяченим випускникам смілянських професійно-технічних закладів, які захищали чи й зараз захищають східні кордони України.


У гімназії завершився тиждень фізико-математичних наук

У гімназії завершився тиждень, присвячений фізико-математичним наукам. Відбулися турніри знавців, вікторини, інформаційні хвилинки, математична естафета і фізичний КВК, фотовиставка «Оптичні ілюзії»