Керівник Смілянського спортклубу представляв Черкащину на семінарі-практикумі

Розподіл навантаження. Базові принципи – швидкість, сила, динаміка, тактика ведення спортивного поєдинку. Головним завданням було навчально-методичного семінару-практикуму який проходив 2-4 лютого 2018 року в м. Кропивницькому.


Кір: доречні поради медсестри

Враховуючи епідеміологічну ситуацію з кору в Україні та наявність зареєстрованих випадків захворювання в Черкаській області, медична сестра ДНЗ «Смілянський Центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» Франчук Інна Ігорівна провела серед працівників та учнів щодо вакцинації та необхідності своєчасного звернення за медичною допомогою у разі появи ознак захворювання. Джерело; ФБ Катерина Мельник


Учнівська краєзнавча конференція у Смілі до 100 – річчя Української Революції

“Україна таки буде самостійною. Не пропаде марно ота кров, яку проливають тепер українці”. Євген Чикаленко. Саме під такими гаслами 2 лютого пройшла ІХ учнівська краєзнавча конференція у Смілі, присвячена 100 – річчю Української Революції на Смілянщині, повідомляє у ФБ Тамара Нестропа.


У прокуратурі області відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів

У прокуратурі Черкаської області під головуванням прокурора області Сергія Овчаренка за участю Національної поліції в області, служби безпеки, фіскальної служби, обласної державної адміністрації проведено координаційну нараду щодо стану законності та протидії злочинності в Черкаській області.


Зустріч випускників, які закінчили школу 5, 10 та майже 30 років тому

На більшості міських автобусних маршрутів є зупинка “Школа”. Вранці із салонів висипає гомінка юрба і поспішає на урок. І так багато десятиліть, багато поколінь: майже 6 тисяч випускників!..


МОЗ працює над розширенням доступу до лікування хворих на рак

4 лютого – Всесвітній день боротьби проти раку. У всьому світі спостерігається тенденція до збільшення захворюваності на рак. В Україні – більше мільйона онкохворих пацієнтів і щороку реєструється понад 130 тис. нових випадків (у 2017 році – 143 тис.).


Першокласницю зі Сміли відзначили в області за творчий пошук та художню майстерність

У грудні 2017 року серед дітей педагогів міста проводився міський етап обласного конкурсу новорічних листівок «З Новим роком, дорогі вчителі!» і робота учениці 1-А класу школи №7 Царинної Юлії отримала І місце і була відправлена на обласний конкурс, який проходив у січні 2018 року в Черкасах під керівництвом Голови обкому Профспілки О.Д.Жалдак.


Смілянська вчителька 26 років навчає дітей

26 років до Смілянської школи №6 щоранку іде красива жінка – Тетяна Андріївна Кравченко, вчитель початкових класів, щоб подарувати радість, навчити учнів, які на неї чекають. Учитель з великої літери, чуйна, щира, мудра людина, яка дала путівку в життя багатьом випускникам – майбутнім лікарям, вчителям та людям інших професій. Уже 10 років Тетяна Андріївна є […]


Які вулиці Сміли залишаться 5 лютого без електропостачання?

Згідно графіку планових відключень у зв’язку з проведенням ремонтних робіт Смілянський РЕМ відключить 5 лютого від електропостачання 6 вулиць міста. Так, електроенергії не буде орієнтовно з 8.00 до 16.30


Черкаська митниця забезпечила на реконструкцію доріг 231 млн.грн.

Минулого року в результаті перевиконання Черкаською митницею ДФС індикативних показників надходжень митних платежів до спеціального фонду обласного бюджету на розвиток автомобільних доріг загального користування спрямовано 231 млн. гривень.